Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Λίνο: «Το καλοκαίρι θα ξέρουμε για το μέλλον μου»

Λίνο: «Το καλοκαίρι θα ξέρουμε για το μέλλον μου»
Μόνο στους αγώνες του ΠΑΟΚ είναι το μυαλό του Λίνο, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Novasports. «Σίγουρα θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου, αλλά για... διακοπές. Κι όταν γυρίσω με το καλό θα μιλήσω με τη διοίκηση για το μέλλον μου», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ. «Αυτό που μετράει περισσότερο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η συγκέντρωση», το σχόλιό του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 35χρονο παίκτη στο Novasports

Για τη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ απ' τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

«Ημασταν πολύ στεναχωρημένοι που δεν περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Ξέραμε πως έχοντας τρεις ημέρες μπροστά μας να ανασυγκροτηθούμε για τον συγκεκριμένο αγώνα με την ΑΕΚ έπρεπε να συγκεντρωθούμε γιατί ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εχουμε αποδείξει ότι έχουμε πολύ δύναμη, πως όλοι διαθέτουμε ισχυρούς χαρακτήρες σαν ποδοσφαιριστές και γι' αυτό καταφέραμε να επικρατήσουμε των αντιπάλων μας. Και μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα όταν είμαστε πολύ δυνατοί.

Σίγουρα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, γνωρίζαμε πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ συγκεντρωμένη ομάδα αλλά τα καταφέραμε. Πετύχαμε να πάρουμε μια δύσκολη και σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Ακολουθεί μια αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα πάρα πολύ δύσκολη, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να μειώσουμε τη βαθμολογική απόσταση που μας χωρίζει από τις προπορευόμενες ομάδες. Ξέρουμε τη δυσκολία του αγώνα αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να νικήσουμε
».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει για πρώτη φορά την «πολυτέλεια» να δουλέψει μία ολόκληρη βδομάδα για ένα παιχνίδι

«Τώρα τελευταία παίζουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Ηταν πολύ καλή ξεκούραση η εβδομάδα όπως εξελίχθηκε. Τον Ιανουάριο, που το πρόγραμμα ήταν πολύ βαρύ, υπήρξαν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επιβαρύνθηκαν, περιπτώσεις τραυματιών αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτή η εβδομάδα μας βοήθησε να ξεκουραστούμε, όμως την εκμεταλλευτήκαμε και για να βελτιώσουμε πράγματα που μας χρειάζονται περισσότερο για αγώνες κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο παιχνίδι και είτε κάνουμε είτε δεν κάνουμε προπόνηση οφείλουμε να έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και να διαθέτουμε την απαιτούμενη θέληση για να το κερδίσουμε».

Για το σημείο στο οποίο θα κριθεί το αυριανό ντέρμπι

«Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, το γνωρίζουμε κι από τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Πολύ ικανός αντίπαλος, ξέρουμε πως έχει πολλά καλά στοιχεία ως σύνολο, όπως κι εμείς. Αυτό που μετράει περισσότερο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η συγκέντρωση, δηλαδή το ποιος θα είναι πιο συγκεντρωμένος σ' αυτά που θέλει στον αγώνα της Κυριακής κι όποιος το καταφέρει σίγουρα θα κερδίσει. Κι αυτός (σ.σ. ο νικητής) θέλουμε να είμαστε εμείς. Είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τη χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη».

Για τις φήμες περί επιστροφής του στη Βραζιλία το καλοκαίρι

«Αυτό που σίγουρα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι οι αγώνες που έχουμε να παίξουμε τώρα. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος μόνο σ' αυτά. Οταν τελειώσει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι θα δούμε. Εχουν ακουστεί πολλά πράγματα, αλλά αυτό που μ' ενδιαφέρει εμένα και σ' ότι αφορά τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ είναι σε πρώτη φάση να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι. Σίγουρα θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου, αλλά για... διακοπές. Κι όταν γυρίσω με το καλό θα μιλήσω με τη διοίκηση για το μέλλον μου. Η όποια απάντηση έχω να δώσω αυτή τη στιγμή είναι στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: