Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Φραγκουλάκης: «Οι άρχοντες της Κρήτης»

Φραγκουλάκης: «Οι άρχοντες της Κρήτης»
Ως ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για το Ηράκλειο χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο μέσος του Εργοτέλη, είπε: «Εχουμε δει τους αντιπάλους μας, ξέρουμε ποιοι είναι και θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην τηλεόραση της Nova:

«Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητα. Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην θέση που είμαστε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά μόνο για 90 λεπτά. Πιστεύω πως το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Και συνέχισε, κάνοντας αναφορά στην ψυχολογία των δύο ομάδων: «Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο είναι το παν. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για το Ηράκλειο. Εμείς για 90 λεπτά θα παίξουμε όπως και στα άλλα παιχνίδια και το μόνο που θέλουμε είναι τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, για τις απουσίες του Εργοτέλη, ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι από αυτά που όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν. Θεωρώ πως αυτοί που κληθούν να αναπληρώσουν το κενό, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ, σχολίασε: «Έχουμε δει όλοι ότι η πορεία του ΟΦΗ είναι πολύ καλή. Θα τα δούμε με τον προπονητή και με τα υπόλοιπα παιδιά για το που πρέπει να εστιάσουμε και πως να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: