Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Με Νιμανί στο ντέρμπι!!

Με Νιμανί στο ντέρμπι
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα συμπεριελήφθη ο Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος αποκτήθηκε την Τρίτη από τους Θεσσαλονικείς. Επίσης, ο Λάζλο Μπόλονι υπολογίζει πλέον κανονικά τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Σνάουτσνερ, Τσιρίλο και Έτο που συνέχισαν και σήμερα τη θεραπεία τους, όπως και τον Χαλκιά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Γλύκο, Kρέσιτς Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπόλονι για το αυριανό ματς, ο Γλύκος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Λίνο, δεξιά ο Σταφυλίδης, στόπερ οι Μαλεζάς, Κατσικάς (τραυματίας και ο Τσιρίλο), τριάδα στα χαφ οι Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη, αριστερό χαφ ο Γεωργιάδης, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: