Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Είσαι… κοπέλι ακόμα!!

Είσαι… κοπέλι ακόμα!
Τι κι αν έλειψε δυο χρόνια.

Αφεντικό στο Ηράκλειο παραμένει ο ΟΦΗ!

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι λύγισαν για δεύτερη φορά φέτος τον Εργοτέλη και με το 1-0 στο Παγκρήτιο, του υπενθύμισαν πως έχει… ψωμιά ακόμα μέχρι να φτάσει τις δικές τους φιλοδοξίες.

Ένα ακόμα γκολ του Παπουλή και μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση του Βεζυρίδη κράτησαν μόνη πέμπτη την ομάδα του Αναστόπουλου και ολοζώντανα τα όνειρά της για Ευρώπη!

Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι, που τελείωσαν με δέκα παίκτες το ντέρμπι, λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη στις καθυστερήσεις.



Η διαφορά στον άσο!

Τα λεπτά που χρειάστηκαν οι φίλοι του ΟΦΗ για να πάνε ως… φιλοξενούμενοι στο Παγκρήτιο ήταν περισσότερα απ’ αυτά που χρειάστηκε η ομάδα τους για να τους ξεσηκώσει! Ήταν αρκετή η διασταύρωση μιας απαράμιλλης μετωπικής των Δάρλα-Γιοβάνοβιτς, ενός άψογου κοντρόλ και σουτ από τον Παπουλή και μιας υποψίας ότι ο Πίρσον είχε… βουτήξει τα γάντια του σε κρητικό ελαιόλαδο για να πάρει ο ΟΦΗ το κουμάντο.

Χρειάστηκε, ωστόσο κι ένας (εκ νέου) εκπληκτικός Βεζυρίδης για να το διατηρήσει στην κατοχή του. Δημιουργώντας καινούργιες υποψίες… μήπως ήταν καλύτερα που έφυγε ο Κάρολ, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ ήταν ο βασικός λόγος που δεν καρποφόρησε η υπεροχή του Εργοτέλη μετά το γκολ. Είτε αποκρούοντας με υπερένταση κοντινή κεφαλιά του Κουτσιανικούλη (!) είτε απαγορεύοντάς του -σε τετ α τετ- να εξαργυρώσει υπέροχη κάθετη του Λεάλ.

Ευρώπη… ολοταχώς!

Σαν να μην πέρασε το τέταρτο του ημιχρόνου επέστρεψαν οι ομάδες από τ’ αποδυτήρια. Όπως, λοιπόν, ο ΟΦΗ συνέχιζε να αμύνεται και να ψάχνει μεθοδικά τις αντεπιθέσεις, έτσι και ο Εργοτέλης συνέχιζε να… αγχώνεται και να ψάχνει σωστό τελείωμα στις φάσεις που εξακολουθούσε να δημιουργεί. Και κάπου εκεί ο Καραγεωργίου σκέφτηκε μήπως του το δώσει ο Κατσικοκέρης (βάζοντάς τον αντί του Κυριακίδη). Μάταια…

Το πιο αποδοτικό «χαρτί» των κιτρινόμαυρων κάηκε (κι εκείνο) στην γνώριμα… πύρινη άμυνα του ΟΦΗ. Είδε κι από κοντά, δε, τις σπασμωδικές προσπάθειες των συμπαικτών του να μεταφράζονται σε ημιτελείς ενέργειες και προοδευτικά σπασμένα νεύρα. Αυτά που ξέσπασαν στο τέλος Κουτσιανικούλης και Καραγεωργίου (αμφότεροι αποβλήθηκαν) πριν ο ΟΦΗ πανηγυρίσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, που του επιτρέπει να συνεχίσει να… εξασκεί τα αγγλικά του!





ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Δάρλας (83’ Χαλκιαδάκης), Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε (70’ Μπέτο), Κυριακίδης (61’ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ

Στον πάγκο έμειναν οι: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Καρέλης, Χαλκιαδάκης, Κανδηλάκης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (62’ Γαλανόπουλος), Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Παπουλής (86’ Πίτσος), Καμπάνταης (73’ Χόρχε Λόπεθ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σαχσανίδης, Ουκάρ, Σόουζα, Ζορμπάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: