Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Λαζαρίδης: «Πάμε σε τελικό»

Λαζαρίδης: «Πάμε σε τελικό»
Ο Μανουέλ Μασάδο μπορεί να εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος, όμως ο Νίκος Λαζαρίδης δεν κρατήθηκε. «Πάμε σ’ ένα τελικό», παραδέχθηκε αυθόρμητα ο αρχηγός των «κίτρινων» για το ματς με την Ξάνθη, αφού με νίκη οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στην πεντάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

Για τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού στην Ξάνθη: « Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Η ομάδα έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε ομάδα και πάμε σ΄ αυτό το παιχνίδι σαν να πάμε σε έναν τελικό! Νομίζω ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είμαστε γερά στο κόλπο των πλέι οφ. Η Ξάνθη είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Φέτος έχει μια πετυχημένη συνταγή, εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, πρέπει να δούμε πως θα είμαστε εμείς, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Δεν θα έλεγα πως όποιος χάσει, χάνεται. Είναι όμως ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς όμως το θέλουμε περισσότερο, πρέπει να το πάρουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Άρη: «Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα με την έλευση του καινούριου προπονητή. Νομίζω πως γίναμε πιο ομάδα. Ο κάθε παίκτης παίζει για τον συμπαίκτη του, παίζει για την ομάδα, βοηθάει ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο».

Για την συμβολή του Μασάδο στην πρόοδο των «κίτρινων»: «Είναι μεταδοτική η ηρεμία του. Οντως έχουμε ηρεμία σαν ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και δεν δείξαμε να σαστίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πατήσαμε τη μπάλα κάτω και καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Αυτό είναι ένα δείγμα της ομάδας που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τον Αρη. Δεν θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο. Θέλω η ομάδα να μπει στα πλέι οφ και να βγει στην Ευρώπη. Εχουμε ακόμη χρόνο μέχρι το καλοκαίρι. Στόχος δικός μου είναι να παραμείνω στην ομάδα. Περνάω πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και εγώ και η οικογένειά μου. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλάζουν όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: