Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ένα διπλό από αυτά που "πρέπει"

Οι ευκαιρίες στη σεζόν δεν θα είναι απεριόριστες. Ο Άρης έχει ξοδέψει με ζηλευτή συνέπεια τις περισσότερες από όσες του δόθηκαν στο πρωτάθλημα. Γράφει ο Αλέξης Τσαρούχας.
Ένα διπλό από αυτά που "πρέπει"
Σαν μεγάλη ομάδα που είναι, φρόντισε να δημιουργήσει μια ακόμη με τις δυο συνεχόμενες νίκες και την Κυριακή στην Ξάνθη πηγαίνει να… καθορίσει την τύχη του.
Στους υπολογισμούς που γίνονται για το πώς θα προλάβει το τρένο των πλέι οφ, η πρώτη υπόθεση εργασίας είναι αυτή της απόλυτης εκμετάλλευσης της έδρας με έξι νίκες στα ματς που απέμειναν.
Καθώς όμως οι 18 διαθέσιμοι βαθμοί δεν φτάνουν, ένα από τα «διπλά» που απαιτούνται πρέπει να είναι αυτό στην Ξάνθη, αφού εκτός των άλλων η θρακική ομάδα είναι διεκδικήτρια θέσης στα έξτρα ματς της περιόδου.
Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι, μοιάζει στην καλύτερη του. Μόνο με την ατμόσφαιρα μετά από την εμφάνιση και τη μεγάλη όσο και άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού μπορεί να συγκρίνει κανείς την ατμόσφαιρα.
Στα αγωνιστικά, θα χρειαστεί τρία πράγματα: Να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε το τελευταίο διάστημα ο Καστίγιο με την επαφή στο σκοράρισμα, να κουβαλήσει το βάρος και της απώλειας του Ακόστα ο Ουμπίδες, αλλά κυρίως να επανέλθουν σε καλές εμφανίσεις οι αμυντικοί και οι μέσοι του άξονα.
Ιδιαίτερα αν ένας παίκτης πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, αυτός είναι σίγουρα ο Ρίκι Φατί. Και γιατί δεν είναι στα στάνταρντ του τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, αλλά και γιατί τυγχάνει απέναντι του να παίζουν οι σημαντικότεροι παίκτες της αντιπάλου, οι κεντρικοί της μέσοι, στο χώρο που θα κρίνει ποια ομάδα θα έχει τον έλεγχο του ρυθμού του ματς.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: