Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

To γούρικο 13άρι του Κολοσσού!!

Ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε 78-64 τον Ίκαρο Καλλιθέας και έφτασε τις 13 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές. Παραμένει στην τρίτη θέση η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά.
To γούρικο 13άρι του Κολοσσού!
Μεγάλο παιχνίδι για ακόμη μια φορά από Χάτεν (13π, 6κλεψ), Τσάμη (11π, 5ασ), και Χόπσον (20π, 6ριμπ). Πλην του Παναθηναϊκού καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να περάσει από το Βενετόκλειο, εκεί όπου ο Κολοσσός είναι πραγματικά εντυπωσικός.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Κάνει πορεία... πρωταθλητισμού από την αρχή της σεζόν και τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει σχετικά εύκολα. Ο Κολοσσός είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο καλύτερος από τον Ίκαρο Καλλιθέας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ήταν ανταγωνιστική (35-30), αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι και τελείωσαν το ματς.

MVP: Ο τίτλος... κόβεται στη μέση και πηγαίνει στος Χόπσον και Χάτεν. Οι δύο Αμερικανοί της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά ήταν για ακόμη ένα παιχνιδι εξαιρετικοί και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους. Ο Χόπσον ήταν φανταστικός στην επίθεση, ο Χάτεν έκλεβε τη μία μπάλα μετά την άλλη και έτσι πήραν την ομάδα τους από το χέρι και την οδήγησαν σε μια εύκολη νίκη.
ΑΦΑΝΤΟΣ: O Ρόμελ Mπεκ μάλλον έμεινε στην Αθήνα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμφάνιση του 30χρονου γκαρντ του Ικάρου Καλλιθέας, ο οποίος αποκτήθηκε για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου, αλλά σήμερα στη Ρόδο μάλλον δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα του και όχι της έλυσε. 


KEY POINT: Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 35-30. Ο Ίκαρος έδειχνε πως μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και να προβληματίσει τον Κολοσσό. Το πρώτο 11λεπτο, όμως, του δευτέρου ημιχρόνου ήταν... καταστροφικό για τους φιλοξενούμενους και ονειρεμένο για τους γηπεδούχους. Η διαφορά έφτασ στο +17 (56-39) με τους Χόπσον και Χάτεν να κάνουν πάρτι και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Για ακόμη μια φορά το Βενετόκλειο ήταν γεμάτο. Η ατμόσφαιρα απόλυτα μπασκετική και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Ρόδου απόλαυσαν ακόμη ένα ωραίο παιχνίδι. 

Δεκάλεπτα: 20-14, 35-30, 56-43, 78-64
Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιας): Λιακόπουλος 11 (3ασ), Χάτεν 13 (1τριπ, 6κλεψ), Πάνος 2, Γεωργαλής 6 (2τριπ), Ασημακόπουλος 3, Μπόικιν 6, Χαρίσης 6, Τσάμης 11, Χόπσον 20, Κομποδιέτας.
Ίκαρος Καλλιθέας (Σκουρτόπουλος): Σκορδίλης 6, Μπάξτερ 15 (1τριπ, 4ριμπ, 4κλεψ), Κουμπούρας 4, Καράμπουλας 10 (2), Τσιάρας 3 (1), Βασίλιεβιτς 3 (1), Μπέινς 17 (12ριμπ), Μπεκ, Λιούμπισιτς 5 (1).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: