Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

"Ιστορικά οι ομάδες της Αθήνας επωφελούνται"

O Λίνο σε δηλώσεις του στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ προσπάθησε να εξηγήσει την αντιπαλότητα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, λέγοντας ουσιαστικά οτι πρόκειται για μία αναμέτρηση που δεν έχει να κάνει μόνο με δύο ομάδες…
"Ιστορικά οι ομάδες της Αθήνας επωφελούνται"
«Η κόντρα αυτή δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο πόλεων. Ιστορικά θα μπορούσα να πω ότι οι ομάδες της Αθήνας επωφελούνται και έτσι ο λαός της Θεσσαλονίκης προσπαθεί για την αποπληρωμή του».
Οσο για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην Τούμπα, είπε: «Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να παίξει εδώ στο γήπεδο μας. Ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας και η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Μερικές φορές είναι δύσκολο να διατηρηθεί η συγκέντρωση. Για μας θα είναι και στο ματς που έρχεται αναμφίβολα ένας θετικός παράγοντας για να φτάσουμε στη νίκη».
Ο Βραζιλιάνος μίλησε και για τη μάχη που γίνεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος… «Είναι σε μία κρίσιμη καμπή το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ήδη δείξει ότι είναι οι ομάδες που είναι πιο πλήρεις και βρίσκονται μπροστά από τους άλλους. Αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά και να συνεχίσουμε τον αγώνα για τον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: