Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αντσελότι: «Υπάρχει χώρος για Πάτο και Κακά»

Αντσελότι: «Υπάρχει χώρος για Πάτο και Κακά»
Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να μην κατόρθωσε να αποκτήσει τον Αλεσάντρε Πάτο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου, Κάρλος Αντσελότι, ο 22χρονος επιθετικός της Μίλαν παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Πάτο. Η Μίλαν δεν ήθελε να τον πουλήσει και το θέμα τελείωσε εκεί. Όσο για το αν υπάρχει από τώρα συμφωνία για τον Ιούνιο, όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» τόνισε ο 52χρονος προπονητής στην «Gazzetta dello Sport» και πρόσθεσε:

«Προτεραιότητά μας είναι ένας επιθετικός, αλλά ο Πάτο δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου αλλά κοιτάμε και άλλους, όπως τον Λεάντρο Νταμιάο της Σάντος».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν οι δηλώσεις του και για τον Βραζιλιάνο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Κακά.

«Αν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίσει να τον πουλήσει, θα το προσπαθήσουμε και θα δούμε αν είναι δυνατό να τον αποκτήσουμε. Πάντα θα υπάρχει χώρος στην ομάδα για κάποιον σαν αυτόν. Ωστόσο δεν είναι προτεραιότητα για εμάς καθώς στην ίδια θέση έχουμε τον Παστόρε και τον Μενέζ», τα λόγια του για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Τέλος, ο Αντσελότι σχολίασε την προσπάθεια της διοίκησης της Παρί να εντάξει στο δυναμικό της τον Κάρλος Τέβεζ της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν ήταν δυνατό να συνάψουμε συμφωνία με τον Τέβεζ. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πετάμε λεφτά» είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: