Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Νοκ-άουτ ο Σνάουτσνερ!!

Νοκ-άουτ ο Σνάουτσνερ
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός δεξιός μπακ υπέστη θλάση στον δικέφαλο και έτσι θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Δεδομένης της απουσίας και του Έτο, ο κλήρος θα πέσει είτε τον 20χρονο Αποστολόπουλο, είτε στον 18χρονο Σταφυλίδη (με αντίθετο πόδι).

Τα χειρότερα δυνατά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σναόυτσνερ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι κάτι το σοβαρό οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Σήμερα έγιναν γνωστά και προκάλεσαν μια σχετική αμηχανία στον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ξεμένει από έμπειρο παίκτη στη θέση.

Αφού μετά την γνωστή απουσία του Έτο και ο Σνάουτσνερ προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες. Κάθε κρίση βέβαια, φέρνει ευκαιρίες. Στην προκειμένη περίπτωση να ριχτεί στα βαθιά, ένα γνήσιο ταλέντο όπως ο Αποστολόπουλος που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό. Στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού βρίσκεται και ο Κώστας Σταφυλίδης, παρότι είναι αριστεροπόδαρος, καθώς έχει περισσότερες παραστάσεις.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: