Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πληρώνει ο Τζέιμς τον Άρη!!

Δικαιώθηκε η ΚΑΕ στους χειρισμούς της στην υπόθεση του Αμερικανού.
Πληρώνει ο Τζέιμς τον Άρη
Πέρασε του ΑΡΗ, τελικά, στην υπόθεση του Ντομινίκ Τζέιμς. Ο Αμερικανός θα πληρώσει τους «κίτρινους» για να πάρει την «ελευθέρας» του και να συνεχίσει στην Παρτιζάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Αμερικανού, Ρέντε Φιλίποβιτς, τηλεφώνησε πριν από λίγο στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη, και του μετέφερε την τελική πρόταση του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζέιμς θα καταβάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στον ΑΡΗ (το 40% περίπου του συμβολαίου του) για να λυθεί φιλικά η συνεργασία τους, πρόταση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τις θέσεις και τους χειρισμούς της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην υπόθεση από την πρώτη στιγμή. Ο Τζέιμς εκβίαζε για να μην αποζημιώσει τους «κίτρινους», αλλά διαπίστωσε ότι δεν θα είχε καμία τύχη η προσφυγή του στην ΦΙΜΠΑ, μετά και το υπόμνημα που έστειλε η ΚΑΕ στην παγκόσμια ομοσπονδία και παρουσίαζε όλη την αλήθεια (σας αποκάλυψε χθες κατ΄ αποκλειστικότητα το AllAboutARIS.com). Οι τελικές υπογραφές μεταξύ ΑΡΗ και Τζέιμς θα «πέσουν» από βδομάδα, με τους «κίτρινους» να βγαίνουν κερδισμένοι.

Τέλος, πληρωμές θα γίνουν σήμερα στην ΚΑΕ. Η διοίκηση θα καταβάλει ένα σημαντικό ποσό έναντι των οφειλών που έχει προς στους Έλληνες παίκτες, βοηθώντας στην βελτίωση του κλίματος ενόψει της συνέχειας. Θυμίζουμε ότι οι ξένοι είναι τακτοποιημένοι.
Πηγη: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: