Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ακόστα εκτός, αντι-Ακόστα προσεχώς...!!

Ακόστα εκτός, αντι-Ακόστα προσεχώς...
Τον αντικαταστάτη του Νοέ Ακόστα καλείται να βρει ο Μανουέλ Μασάδο εν όψει του αγώνα που έχει να δώσει ο Άρης με την SKODA Ξάνθη (5/2) στα «Πηγάδια».

Αφού ο Ισπανός αριστερός χαφ δεν είναι σε θέση να προσφέρει.

Την Πέμπτη περιορίστηκε σε πρόγραμμα θεραπείας «υποχρεώνοντας» τον Πορτογάλο τεχνικό να επεξεργαστεί τις εναλλακτικές λύσεις. Από τον Κατίδη και τον Καπετάνο μέχρι τον -μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου- παροπλισμένο Καρίμ Σολτάνι!

Μέρες 2011 ζουν ή αν προτιμάτε θέλουν να ζήσουν στον Άρη. Με λίγα λόγια να επαναλάβουν την αντεπίθεση διαρκείας με στόχο να βρεθούν κοντά ή το ιδανικό να πάρουν μέρος στα πλέι οφ. Για να έχουν, όμως, αντίκρισμα οι δυο τελευταίες νίκες με Δόξα και Λεβαδειακό θα πρέπει να επιτευχθεί το «διπλό» στο ματς που ακολουθεί με τους μαχητικούς Ακρίτες.

«Το μόνο που πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος, μας ενδιαφέρει πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και όλα θα πάνε καλά…», η σιγουριά Μασάδο εφόσον όλα πάνε ρολόι.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Γιαννιώτα, Καζναφέρη (τιμωρημένοι), Παπαστεριανού και Σηφάκη (ανέτοιμοι). Ωστόσο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Άρη θα συνδράμουν 1.300 φίλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: