Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Να μπούμε γερά στο κυνήγι της πεντάδας»

«Να μπούμε γερά στο κυνήγι της πεντάδας»
Προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στην έδρα της Skoda Ξάνθης έκανε ο Μανουέλ Μασάδο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι για τους «κίτρινους», οι οποίοι έχουν ως στόχο να περάσουν στην πεντάδα του πρωταθλήματος και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν όπως πρέπει.

«Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, για να μπούμε γερά στο κυνήγι της πεντάδας», είπε αρχικά ο 56χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Είναι στο χέρι σας να επιβάλετε τον ρυθμό μας. Το μόνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι το πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος, δεν μας νοιάζει η βαθμολογική διαφορά, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Μόνο το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο».

Μάλιστα, στον επίλογο της ομιλίας του ανέφερε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο. Θέλω να μείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους βαθμούς που τόσο χρειαζόμαστε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί οριστικά η κατάσταση του Νόε Ακόστα, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στη γάμπα. Οι πιθανότητες να τεθεί ο Ισπανός στη διάθεση του Μασάδο είναι πλέον ελάχιστες και χρειάζεται ένα θαύμα για να προπονηθεί σήμερα σε φουλ ρυθμούς. Μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει δίλημμα, αφού σκέφτεται μήπως ο παίκτης πάθει υποτροπή και από την άλλη είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας με τους Ακρίτες.

Στην τακτική στην άμυνα επέμεινε ο Μασάδο στη χθεσινή προπόνηση του Αρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε πολύ με τους αμυντικούς του, κάνοντάς τους συνεχώς συστάσεις για το πώς πρέπει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, ο 56χρονος τεχνικός ζήτησε μεγάλη προσοχή σε συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιουργούν οι μεσοεπιθετικοί της Ξάνθης, τους οποίους υπολογίζει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: