Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Έχει ο καιρός… γυρίσματα!!

Έχει ο καιρός… γυρίσματα!

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ιταλία οδήγησαν σε αναβολή αρκετών αγώνων της προηγούμενης αγωνιστικής της Serie A και ευχή των «τιφόζι» είναι να μη συμβεί το ίδιο και αυτό το σαββατοκύριακο. Τα πράγματα όμως, δεν ξεκίνησαν καλά ούτε την 22η αγωνιστική, καθώς την ίδια τύχη είχε το Ρόμα-Ίντερ και υπάρχει αγωνία για το τι θα συμβεί με κυρίως με το Μίλαν-Νάπολι και το Γιουβέντους-Σιένα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από τους «ροσονέρι» και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, γεγονός που της δίνει σαφές προβάδισμα, πράγμα που σημαίνει ότι η για τη Μίλαν το ματς με τη Νάπολι μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια. Για τη Μίλαν τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και γνωστά εδώ και καιρό, αφού για διάφορους λόγους δεν θα παίξουν οι Μπόατενγκ, Φλαμινί, Κασάνο, Ακουϊλάνι, Γκατούζο, Πάτο, Στρέσερ, Γέπες, Μέρκελ. Στον αντίποδα, ο τεχνικός των «παρτενοπέι» θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα για να διαπιστώσει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Καναβάρο.

Συνήθως τα ματς Ρόμα-Ίντερ κρίνουν τίτλους, κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, αφού οι δύο ομάδες αποτελούν… αγαπημένο ζευγάρι σε τελικούς Κυπέλλου ή Σούπερ Καπ. Αυτήν τη φορά συναντώνται για την 22η αγωνιστική της Serie A, έχοντας να επιδείξουν περίπου ανάλογη πορεία. Και οι δύο ξεκίνησαν άσχημα και προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται στην 5η θέση, μία παραπάνω από τους «Ρωμαίους», ενώ τις δύο ομάδες χωρίζουν 8 και 13 βαθμοί, αντίστοιχα, από την κορυφή. Εάν η ομάδα του Μιλάνου ηττηθεί θα πρέπει να συμβιβαστεί σιγά-σιγά με την ιδέα πως φέτος δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ενώ εάν η Ρόμα είναι εκείνη που θα φύγει με σκυμμένο κεφάλι, ξέρει πως «ταβάνι» στις φετινές της φιλοδοξίες δεν μπορεί να είναι άλλο από την έξοδο στην Ευρώπη.

Πάντως και οι δύο ομάδες δέχτηκαν από τέσσερα γκολ στα τελευταία τους παιχνίδια, με την Ίντερ να "πετάει" το προβάδισμά της και να φέρνει 4-4 με την Παλέρμο στη Σικελία και η Ρόμα ηττήθηκε με σκορ 4-2 από την Κάλιαρι.


Σάββατο, 04/02 (16:00)

Τσεζένα-Κατάνια (αναβλήθηκε)

Κυριακή, 05/02 (16:00)

Τζένοα-Λάτσιο (13:30)
Μίλαν-Νάπολι
Κιέβο-Πάρμα
Φιορεντίνα-Ουντινέζε
Γιουβέντους-Σιένα
Λέτσε-Μπολόνια
Νοβάρα-Κάλιαρι
Παλέρμο-Αταλάντα
Ρόμα-Ίντερ 

Η επόμενη (23η αγωνιστική)

Πέμπτη, 09/02 (21:45)

Λάτσιο-Τσεζένα
Σάββατο, 11/02
Ουντινέζε-Μίλαν (19:00)
Κάλιαρι-Παλέρμο (21:45)

Κυριακή, 12/02 (16:00)

Αταλάντα-Λέτσε
Κατάνια-Τζένοα
Ίντερ-Νοβάρα
Πάρμα-Φιορεντίνα
Μπολόνια-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα, 13/02 (21:45)

Νάπολι-Κιέβο
Σιένα-Ρόμα

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: