Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η εξομολόγηση του Κακά (video)

Η εξομολόγηση του Κακά (video)
«Φως» στους συχνούς τραυματισμούς που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης έριξε το διεθνές δίκτυο ESPN. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ του βίντεο ο Βραζιλιάνος χαφ εξηγεί τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη βουβωνική χώρα και στο γόνατο. «Όταν είσαι έξω και χωρίς λόγους, αισθάνεσαι αβοήθητος. Μερικές μέρες δεν σε νοιάζει τίποτα…», τόνισε.

Το ρεπορτάζ ξεκινάει με την αποχώρηση του διεθνούς παίκτη από το Μιλάνο και την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς της «βασίλισσας» στο Μπερναμπέου, παρουσιάζοντας τους τρεις πρώτους μήνες στην νέα του ομάδα. «Δούλευα συνεχώς σκληρά και τελικά “κάηκα”. Ήταν δύσκολες στιγμές για εμένα. Είπαν ότι ήμουν έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν έφτασα σε ένα επίπεδο, κανείς δεν με πίστευε», τόνισε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια, κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, κάτι που αποδείχθηκε λάθος. Ο Κακά - με εξαίρεση με έναν αγώνα που ήταν τιμωρημένος αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της «σελεσάο» - και μετά το τέλος της διοργάνωσης χρειάστηκε να κάνει μία ειδική θεραπεία. «Ένιωθα καλά, αν και είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα, και χρειάστηκε να κάνω μία ειδική επέμβαση με ένα μηχάνημα. Δεν λειτουργούσε καλά και έπρεπε να κάνω κάτι. Είχα μία ανισορροπία των μυών στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα».

Το καλοκαίρι του 2010, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. «Θέλω να δουλέψω μαζί του, να τον γνωρίζω καλύτερα και να μάθω περισσότερα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έμεινε νοκ άουτ μέχρι τον Ιανουάριο του 2011.

«Όταν είσαι έξω, χωρίς λόγους αισθάνεσαι αβοήθητος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μερικές φορές ξυπνάς και δεν έχεις τίποτα στο μυαλό σου. Προπονούμουν και με ενοχλούσε, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Δεν ήταν μόνο σωματικός ο τραυματισμός μου, αλλά και ψυχικός. Και αναρωτιόμουν αν μπορώ να επιστρέψω. Αν θα είμαι σε θέση να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», συνεχίζει την εξομολόγησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο



πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: