Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Ο Ρονάλντο είχε υποστεί καρδιακή προσβολή!"

Αυτή είναι η γνωμάτευση του Ιταλού καρδιολόγου, Μπρούνο Κάρου που έρχεται να λύσει το μυστήριο του τι έγινε πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998!
Τότε το "φαινόμενο" ήταν το "Νο.1" πρόσωπο των Βραζιλιάνων που είχαν χριστεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ωστόσο, η εμφάνιση του 21χρονου τότε διεθνούς επιθετικού ήταν πλήρως απογοητευτική και δεν θύμιζε σε τίποτα τον ασταμάτητο φορ που είχαμε συνηθίσει.
"Ο Ρονάλντο ήταν ξαπλωμένος και έβλεπε τηλεόραση. Ξαφνικά έγειρε το κεφάλι του μη μπορώντας να ελέγξει τις κινήσεις του, ενώ οι σφυγμοί του έπεφταν", τόνισε αρχικά ο Καρού στις δηλώσεις που εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.
Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Ιταλός καρδιολόγος ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Ρομπέρτο Κάρλος είχε διαγνώσει επιληπτικό επεισόδιο. Μία διάγνωση που είχε ενστερνιστεί και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας!
Το όλο σκηνικό που εκτυλίχθηκε μετά είναι σοκαριστικό, αφού ο Καρού συμπλήρωσε: "Διεκομίσθη στο νοσοκομείο με τους Γάλλους γιατρούς να βασίζονται στην γνωμάτευση του Βραζιλιάνου συναδέλφου τους, χορηγώντας του ισχυρή δόση φαρμάκων που δεν σχετίζονταν με καρδιολογικά προβλήματα. Θα μπορούσε να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η ζωή του. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ρονάλντο απογοήτευσε στον τελικό".
Δηλαδή οι γιατροί της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας έκαναν λάθος διάγνωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ιταλού καρδιολόγου και "έπαιξαν" με την ζωή του Βραζιλιάνου επιθετικού που "έγραψε" την δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: