Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα υπέγραψαν την καταδίκη τους"!

Αυτά έλεγε στέλεχος της ΕΠΟ σε δημοσιογράφους μετά το τέλος του δ.σ. της ομοσπονδίας, για τα κριτήρια αδειοδότησης που παρέμειναν ίδια με πέρυσι όπως και η ποινή του υποβιβασμού.
"Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα υπέγραψαν την καταδίκη τους"!
Σε σχέση με πέρυσι, βλέπετε, ύστερα από προτροπή της ίδιας της Σούπερ Λίγκας, δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τα κριτήρια αδειοδότησης των ομάδων, που παραμένουν αυστηρά.
Θυμίζουμε ότι η Λίγκα είχε πάρει αυτή την απόφαση, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ομάδες, που έθεσαν το θέμα να μην υπάρχει υποβιβασμός, στο διοικητικό συμβούλιο που είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα. Οι ομάδες αυτές ήταν ο Άρης, η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ.
Τελικά μετά από ψηφοφορία, οι ΠΑΕ αποφάσισαν να ισχύσουν τα περυσινά κριτήρια αδειοδότησης, θέμα που μεταβιβάστηκε προς ψήφιση και στο δ.σ. της ΕΠΟ την Πέμπτη (2/2).
Αφού το θέμα “πέρασε” ύστερα και από την επιμονή του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στο δ.σ. της ΕΠΟ, τα μικρόφωνα “έκλεισαν” και ακούστηκαν διάφορα πράγματα που αφορούν την αδειοδότηση των ομάδων τη φετινή χρονιά.
"Το καλοκαίρι θα κλείνουν πάλι τα λιμάνια"
“Υπάρχει περίπτωση ο ΟΦΗ να πάρει αδειοδότηση; Το καλοκαίρι θα κλείνουν πάλι τα λιμάνια...”, είπε ένα από τα μέλη του δ.σ. για του απαντήσει ένα άλλο: “Εμένα πέρυσι μου αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο”.
Ένα άλλο μέλος τόνισε: “Εγώ δύο χρόνια που ασχολήθηκα με τη συγκεκριμένη υπόθεση τράβηξα τα πάθη του Χριστού”.
Θα πρέπει να πούμε, ότι η Σούπερ Λίγκα ζήτησε και πέτυχε να υπάρχει εκπρόσωπός της στις δύο επιτροπές της ΕΠΟ για την αδειοδότηση.
Παράλληλα αποφασίστηκε όλες οι αποφάσεις αδειοδότησης, τόσο για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όσο και γι αυτές που θα έρθουν από τη Football League να τελειώσουν έως τις 5 Ιουνίου.
Πηγή: omilitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: