Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Γκολ και στον Ολυμπιακό»

«Γκολ και στον Ολυμπιακό»
Την επιθυμία να σκοράρει κατά του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στη «SportDay». Ο 23χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες στην Τούμπα και μίλησε για τον μεγάλο πόθο του, λέγοντας «να βάλω ακόμη ένα γκολ».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση αναμένεται ο Λάζλο Μπόλονι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το προσεχές ματς του «Δικεφάλου του Βορρά». Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Κατσικάς και ο Κώστας Σταφυλίδης θα παίξουν αντί του Μπρούνο Τσιρίλο και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Φρεντερίκ Νιμανί ενδέχεται να είναι στην αποστολή, αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι. Ίσως ο Ρουμάνος τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή και να προσπαθήσει να ξαφνιάσει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασιάδη στη «SportDay»

Για το κυριακάτικο ντέρμπι

«Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, είναι αναγκαίο να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν θέλει να βρεθεί ξανά παρέα με τον Γεωργιάδη στους σκόρερ ενός αγώνα, όπως συνέβη στο ΟΑΚΑ

«Μακάρι να βάλω ξανά γκολ. Πάντως το πιο σημαντικό από όλα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε κι άλλο τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το γεγονός ότι αποχώρησαν ορισμένοι βασικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ

«Οσοι είμαστε στην ομάδα παλεύουμε για το καλύτερο. Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στόχος μας είναι να είμαστε διαρκώς… φρέσκοι για να φθάνουμε στις νίκες».

Για την πρόταση της Τέρεκ Γκρόζνι, η οποία βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα κι αν ήταν απλά μια φήμη ή ένα αστείο

«Οχι δεν ήταν μια πλάκα, ίσχυε… Απλά εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και στο πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: