Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δεν σφραγίστηκαν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Πανιώνιος!!!

Τα... εγκλήματα του οικονομικού διευθυντή Πουλάκου και της διοίκησης Αδαμίδη συνεχίζονται στην ΑΕΚ καθώς κατάφεραν να μην θεωρηθούν εισιτήρια για την Κυριακή! Αναλυτικό ρεπορτάζ στο gazzetta.gr!
Δεν σφραγίστηκαν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Πανιώνιος!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr η εφορία απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΑΕΚ να θεωρηθούν τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον Νέο Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (όπως έλεγαν από τη Δ.Ο.Υ.) λόγω οφειλών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Πιο συγκεκριμένα, το ποσό που οφείλεται στην εφορία αντιστοιχεί σε 250.000 ευρώ και γι' αυτό αποφασίστηκε ως μοχλός πίεσης για την άμεση καταβολή του ποσού από την ΠΑΕ ΑΕΚ να μην θεωρήσει τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε ένα ποσό κοντά στις 60.000 ευρώ (χρήματα που προήλθαν από το deal με τη Σεβίλλη για τον Κάλα) αλλά αυτό έγινε με λάθος χειρισμούς από τον οικονομικό διευθυντή της ΑΕΚ Βασίλη Πουλάκο, που δεν φρόντισε να εξασφαλίσει ότι το ποσό αυτό θα είναι έναντι ώστε να θεωρηθούν τα εισιτήρια, όπως συνήθως γίνεται από όλες τις ΠΑΕ.

Τώρα, όπως διαρρέουν μέσα από τα Σπάτα, οι Αδαμίδης-Πουλάκος-Κασνακίδης (μιας και ο νέος πρόεδρος Δημητρέλος δε βρίσκεται καν στα γραφεία της ΑΕΚ και δεν μπορεί να χρεωθεί αυτός τα λάθη τους) προσπαθούν να βρουν τρόπο για να κυκλοφορήσουν εισιτήρια (ακόμη και αθεώρητα!!) και είναι σε διαπραγματεύσεις με τις αρμόδιες αρχές για να αποφευχθεί το ρεζιλίκι!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: