Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Κόκκινος πυρετός» για νίκες! (pics)

«Κόκκινος πυρετός» για νίκες! (pics)
Με έναν και μοναδικό στόχο η Ferrari παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2012, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εκπροσώπηση της ομάδας στο βάθρο και κατ’ επέκταση τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η σκουντερία με την F2012 στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έχοντας στο δυναμικό της, τους Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα. Μάλιστα, οι άνθρωποι στην ιταλική ομάδα πιστεύουν πως η απαγόρευση των διπλών διαχύτων, θα κάνει περισσότερο ανταγωνιστικό το μονοθέσιο.

«Φαίνεται πολύ επιθετικό. Αυτό είναι μέρος των ονείρων μου, πραγματικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο νέο μονοθέσιο», ανέφερε ο Μάσα, ενώ ικανοποιημένος από τις πρώτες εντυπώσεις είναι και ο Φερνάντο Αλόνσο.

«Το νέο μονοθέσιο φαίνεται διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να έχουμε πάντα μία θέση στο πόντιουμ. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, την επόμενη εβδομάδα στις δοκιμές στην πίστα της Χερέθ, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Η παρουσίαση της F2012, έγινε online, καθώς η σκουντερία αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει (κινηματογράφηση του νέου μονοθεσίου στην πίστα Φιοράνο), λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και του χιονιού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:





πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: