Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Πουτ@$ας γιος και χέστης ο Μουρίνιο"! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη επίθεση κατά του Μουρίνιο εξαπέλυσε μέσω twitter ο αδερφός του Ιγκουαΐν, Λαουτάρο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι "μπήκαν" στον λογαριασμό του, τον οποίο και έσβησε αμέσως μετά.
"Πουτ@$ας γιος και χέστης ο Μουρίνιο"! (ΦΩΤΟ)
Η ιστοσελίδα soymadridista.com αποκάλυψε πριν λίγες μέρες μια απίστευτη επίθεση μέσω twitter του Λαουτάρο Ιγκουαΐν, αδερφού του παίκτη της Ρεάλ, Γκονσάλο, κατά του Ζοζέ Μουρίνιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λαουτάρο χρησιμοποιεί το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να "επιτεθεί" στον Special One, όμως ποτέ στο παρελθόν το πράγμα δεν είχε ξεφύγει από τα όρια.
Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά τον πρώτο αγώνα μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Κύπελλο. Στη διάρκεια συζήτησης που είχε ο Λαουτάρο στο twitter με την κοπέλα του, Jennifer Torregrosa, η τελευταία τον ρώτησε αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι "φεύγει ο απαραίτητος", εννοώντας τον Μουρίνιο.
Η απάντηση ήταν όλα τα λεφτά: "Είναι το καλύτερο που έχει να κάνει γιατί είναι ένας τρομερός πουτ@νας γιος και ένας χέστης που δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την Μπάρτσα"!!!
Λίγο αργότερα ο Λαουτάρο έσβησε το σχόλιο και στη συνέχεια κατάργησε τον λογαριασμό του. H Jennifer μάλιστα έγραψε: "Χάκερς μπήκαν στο twitter του Λάουτι. Στην αρχή νόμισα ότι το σχόλιο ήταν αποτέλεσμα στιγμιαίου εκνευρισμού, αλλά όταν του το είπα, μου απάντησε ότι ο ίδιος δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο!".
Αλήθεια ή ψέματα, το θέμα είναι ότι η είδηση προκάλεσε συναγερμό στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει η διοίκηση της Ρεάλ, πάντως οι φήμες θέλουν τους "μερένγκες" να είναι έξαλλοι με τους Ιγκουαΐν, αφού πέρα από το υβριστικό σχόλιο του Λαουτάρο, υποψιάζονται ότι ο Γκονσάλο ήταν αυτός που διέρρευσε στον Τύπο το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μουρίνιο και Σέρχιο Ράμος την επόμενη του 1-2 στο "Μπερναμπέου".
Πολλοί θεωρούν ότι ο Αργεντίνος είναι "τελειωμένος" και πως το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί και ως κίνηση στρατηγικής και "καλής θέλησης" προς τον Μουρίνιο, στην περίπτωση που ο Πορτογάλος αποφασίσει να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μαδρίτη.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: