Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στη γύρα για 5 εκ. ευρώ

Μέχρι τις 30 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχει πληρώσει πέντε εκατ. ευρώ, όπως επανέλαβε πολλές φορές ο Ζήσης Βρύζας κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ.
Στη γύρα για 5 εκ. ευρώ
Στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωρίζουν ότι το ποσό δεν είναι μικρό και οι τρεις μήνες που απομένουν δεν είναι μεγάλο διάστημα. Τα χρήματα αφορούν υποχρεώσεις για ποδοσφαιριστές, εφορία και άλλους προμηθευτές.
Προτεραιότητα για τον "Δικέφαλο του Βορρά" αποτελεί η αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού η UEFA "ψάχνεται" αρκετά στα παραπάνω ζητήματα.
Ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας: "Ναι μεν το ποσό φθάνει στα πέντε εκατομμύρια, αλλά και με 3,5 εκατ. ευρώ μετρητά θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο…".
Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε επαφή με αρκετούς επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και να βάλουν κάποια χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "SportDay", ο πρόεδρος της ΠΑΕ επεξεργάζεται ένα πλάνο συνεργασιών με βάση τον σύλλογο.
Εχει ήδη μιλήσει με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε παρεμφερείς τομείς και με βάση τον ΠΑΟΚ προσπαθεί για τη συνεργασία και την ένωση δυνάμεων.
Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι την προσπάθεια αυτή θα στηρίξει εμπράκτως η οικογένεια Σαχπατζίδη.
Ο πατέρας και οι δύο γιοι θα ενισχύσουν εκ νέου την ΠΑΕ, αλλά δεν θα καλούψουν ολόκληρο το ποσό που απαιτείται.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: