Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Διπλός …πονοκέφαλος!!

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη ενόψει Ολυμπιακού, αφού δεν προπονήθηκαν Καστίγιο-Τριανταφυλλάκος.
Διπλός …πονοκέφαλος!
Με δύο …δυσάρεστες ειδήσεις ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να κατέβει την Κυριακή στο "Καραϊσκάκη" χωρίς ...επίθεση!
Πιο συγκεκριμένα, ο Νέρι Καστίγιο και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος δεν πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο Μεξικανός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν γυμνάστηκε, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι να είναι αμφίβολη.
Πιο ανησυχητική είναι η κατάσταση του Τριανταφυλλάκου ο οποίος υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.
Όπως φαίνεται, στην περίπτωση που λείψουν κα οι δύο παίκτες, τότε ο Μασάδο θα χρειαστεί να καταφύγει σε αλχημείες για να στελεχώσει την επίθεση, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να υπολογίζει ούτε τον Σολτάνι.
Επιπλέον, νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο (προέρχεται από αρθροσκόπηση και μετά το ματς με την ΑΕΚ μάζεψε υγρό το οποίο του αφαιρέθηκε).
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: