Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Ομάδα Champions League ο Ολυμπιακός»!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο τεχνικός της Μέταλιστ τόνισε πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στις δυο ομάδες και συμπλήρωσε πως περιμένει δύσκολη αποστολή την ομάδα του κόντρα στους «ερυθρολεύκους».
«Ομάδα Champions League ο Ολυμπιακός»
Αρχικά ο Μάρκεβιτς επισήμανε ότι «όπως καταλαβαίνετε εμείς πιστεύουμε ακόμα και αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα του Ολυμπιακού έπρεπε να είχε περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».
Στην συνέχεια είπε για:
Το πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός: Όπως καταλαβαίνετε και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. Εμείς έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, όπως και ο Ολυμπιακός. Πιστεύω και οι δύο ομάδες έχουν κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.
Το ποιον πορτιέρο θα βάλει: Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τον Γκοριάνοφ.
Το ποιο είναι το φαβορί: Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Μετά από το αυριανό ματς θα δούμε ποιος θα έχει περισσότερες πιθανότητες.
Το εάν οι γυναίκες τους ενθάρρυναν για αυτό το παιχνίδι με δεδομένο ότι η 8η Μαρτίου είναι η μέρα της γυναίκας: Τίποτα το ιδιαίτερο.
Το ότι ο Ολυμπιακός και η Μέταλιστα παίζουν με έναν φορ και το εάν το ματς της Πέμπτης θα είναι πιο πολύ αμυντικό παιχνίδι: Το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η μεσαία γραμμή. Όποιος κυριαρχήσει εκεί, πιστεύω ότι θα βγει νικητής. Οι επιθετικοί και οι αμυντικοί απλά θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους.
Την κατάσταση του γηπέδου: Το γήπεδο δεν μπορούμε να το αλλάξουμε δυστυχώς. Σε όποιο γήπεδο και να παίξουμε, θα πρέπει να μπούμε και να παίξουμε.
Το ότι μετά την Σάλτσμπουργκ, η Μέταλιστ έγινε η πιο επιθετική ομάδα της Ευρώπης: Μήπως έπρεπε να σκοράρουν λιγότερο οι επιθετικοί μου; (σ.σ. σε εκείνο το σημείο γέλασε).
Τον λόγο που είπε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: Απλώς επισήμανα ότι έπρεπε να συνεχίσει στην επόμενη φάση.
Το πιο δυνατό κομμάτι του Ολυμπιακού: Η ομάδα είναι πολύ καλά στημένη. Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις του κι εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας.
Από την μεριά του ο Έντμαρ τόνισε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από το ματς του 2008, γιατί είχα σκοράρει. Τώρα όμως είναι άλλο παιχνίδι». Όσον αφορά στο ότι η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα της γυναίκας και εάν η γυναίκα του, του είπε κάτι απάντησε αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: