Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στάμος: «Ο Ζαγοράκης έβαλε μέσα την ομάδα»!

Ο πρώην νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Στάμος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για το έργο που άφησε η διοίκηση πρωτοδικείου, όπου ηγούνταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Από την διοίκηση Ζαγοράκη δεν εκδιώχτηκα. Ασχολήθηκα μία μέρα με το θέμα της Γενικής Συνέλευσης. Έχω μία άποψη εδώ και καιρό, αλλά κάποιοι με είπαν κακεντρεχή. Είχα πει για τις μεικτές μηνιαίες αποδοχές του Γκαγκάτση ότι φτάνουν τα 15.000 ευρώ και τα καθαρά τα 12.000 ευρώ» είπε στην αρχική του τοποθέτηση» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή για τα χρέη της ΠΑΕ επισήμανε:«Θέλω να ξεκινήσω από τα βασικά. Ίσως υπάρχει και μία παραπληροφόρηση εσκεμμένη για να μπερδεύεται ο κόσμος Ο Μπατατούδης άφησε την ομάδα με χρέη . Ο Γούμενος πήρε τα χρέη του Μπατατούδη και άφησε μαζί με αυτά που πήρε άλλα 6 εκ. ζημίες. Η διοίκηση Βεζυρτζή-Οικονομίδη άφησε από την πλευρά της 1,7 εκ. ευρώ με το δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Γι? αυτό μαζί με αυτά του Γούμενου άφησαν 8 εκ. ευρώ ζημιές, για να βάλλουμε τα πράγματα στην θέση τους.»

Για το τι άφησε στην ΠΑΕ η διοίκηση Ζαγοράκη σημείωσε:«Η διοίκηση Ζαγοράκη πήρε σούμα από πωλήσεις και από χορηγία Βγενόπουλου 8-9 εκ. ευρώ και ισοσκέλισε τα χρέη. Σύμφωνα με του οικονομολόγους πήρε 80 εκ. και άφησε 20 εκ. χρέη. Από τη στιγμή που είναι διοίκηση πρωτοδικείου, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ και διοριζόμενος από το κράτος, αυτή τη στιγμή υπάρχει χρέος 20 εκ. ευρώ και κανένας δεν απολογήθηκε για τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας αντίλογος και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ο Ζαγοράκης διαχειρίστηκε ξένα χρήματα και δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τα αγωνιστικά με τα οικονομικά».

Για το νομικό σκέλος της υπόθεσης του ελλείμματος των 320.000 ευρώ υπογράμμισε: «Το νομικό σκέλος της υπόθεσης λέέι ότι υπάρχει ένα έλλειμμα 320.000 ευρώ και οι υπεύθυνοι δεν το λένε. Υπάρχει θέμα απιστίας. Η διοίκηση Βρύζα αυτή τη στιγμή έκανε πολύ σωστά που έκανε απογραφή για να ξέρουμε ποιες είναι οι ευθύνες της.»

Ο κ. Στάμος μίλησε και για οικονομικές καταχρήσεις στην ΠΑΕ αναφέροντας ότι:«Με βάση τον έλεγχο που έκανε ο ορκωτός λογιστής στον ερασιτέχνη αποδείχτηκε ότι μέλος της διοίκησης πήρε 800.00 ευρώ και επέστρεψε κάποια, ενώ τώρα χρωστάει 300.000 χωρίς να έχει το δικαίωμα».

«Κανένας από τη διοίκηση πρωτοδικείου δεν μας είπε γιατί παραιτήθηκε. Ακούστηκε ότι πήραν οι μάνατζερ εκατομμύρια. Οι επικοινωνιολόγοι πήραν επίσης πολλά χρήματα, ενώ επίσης δόθηκαν πολλά για την αναμόρφωση των γραφείων. Κανείς δεν δίνει λογαριασμό για τίποτα και λένε… όλα καλά».

Στον επίλογό του τόνισε πως: «Δεν λένε την αλήθεια. Μπήκαν σε ένα μαγαζί που είχε χρέη, αλλά είχε εμπόρευμα 10 εκ. που τα έβαλαν στην τσέπη τους. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά κάποιοι ωραιοποιούν τα πράγματα. Το δια ταύτα είναι ότι έβαλαν την ομάδα περισσότερο ή το ίδιο με τις προηγούμενες διοικήσεις μέσα. Το αγωνιστικό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Αν οι προσφυγές τελεσιδικήσουν κατά του ΠΑΟΚ τότε το χρέος θα εκτιναχθεί στα 33 εκ. και τότε ποιος θα πάρει τον ΠΑΟΚ»;

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: