Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Θα παίξουμε την κολοκυθιά;

Τι είναι αυτό το πράγμα με τις φήμες στα διοικητικά του Παναθηναϊκού; Έβαλε, λέει, κάποιος 15 εκ. στον λογαριασμό της ΠΑΕ αλλά δεν ξέρουμε ποιος είναι! Η διοίκηση δεν μπορεί να πάρει θέση;
Θα παίξουμε την κολοκυθιά;
Οι τραγελαφικές καταστάσεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού συνεχίζονται... Από χθες έχει βγει μια φήμη (λέγεται ότι ξεκίνησε από κάποια blogs) ότι έχουν μπει στο λογαριασμό της "πράσινης" ΠΑΕ 15 εκ. ευρώ, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό από ποιον!
Εμείς δεν αμφισβητούμε τη συγκεκριμένη είδηση απλά θα ήταν καλό να υπάρχει κάποια ενημέρωση από τη διοίκηση του "τριφυλλιού" για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να μην παίζουμε την κολοκυθιά για το ποιος μπορεί να έκανε κίνηση απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου.
Όπως αναφέρουν σήμερα τα ρεπορτάζ, άγνωστος έχει βάλει 15 εκ. ευρώ σε escrow λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αποδέκτη τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα μπουν στην ΠΑΕ μόλις υπογραφεί η σχετική σύμβαση παραχώρησης των μετοχών (του 54,7%) του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, αν βέβαια αυτός υπάρχει.
Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η ταυτότητα του επενδυτή παραμένει άγνωστη (είναι Σαουδάραβας;), ο Τσάκας δεν φέρεται να έχει κάποια σχέση ενώ οι γνωστοί "κύκλοι" του Παναθηναϊκού δηλώνουν άγνοια.
Επίσης, άγνωστη παραμένει και η ...διαδρομή των χρημάτων, αφού κάποιοι λένε ότι προέρχονται από εταιρεία με έδρα το Λονδίνο που μετέφερε το ρευστό μέσω Κύπρου κι άλλοι αναφέρουν ότι μπήκαν τα λεφτά μέσω Ουκρανίας! Ό,τι να 'ναι, δηλαδή...

Όπως και να έχει αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο θα το μάθουμε πολύ σύντομα ενόψει και της κρίσιμης Γ.Σ. της Παρασκευής, ενώ καλό θα είναι για να μην αιωρείται το θέμα κι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του να πάρει μια επίσημη θέση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: