Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Άγονο» το φιλικό στον Εύοσμο!!

Δεν είχε τη δυνατότητα να εξαγάγει ασφαλή συμπεράσματα ο Λάσλο Μπόλονι από το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τους «σταχυοφόρους» σε ένα βαρύ λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης γήπεδο και ο Ρουμάνος προπονητής χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Τηρουμένων των συνθηκών, από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Παπάζογλου, Τσουκαλάς και Πόποβιτς, ενώ από τον Αγροτικό οι πιο επικίνδυνοι παίκτες ήταν οι Καρακατσάνης και Τσουκαλίδης, ενώ καλή ήταν και η απόδοση του γκολκίπερ Γουναρίδη.

Μετά από ένα σχετικά «άγονο» πρώτο μέρος, στο οποίο ο ΠΑΟΚ απείλησε δύο φορές με τον Τσουκαλά στο 5' και τον Παπάζογλου στο 18' να μη βρίσκουν στόχο, στο δεύτερο ανέβηκε κάπως ο ρυθμός.

Στο 50' ο Παπάζογλου είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Γουναρίδης, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αγροτικός απείλησε με σουτ του Καρακατσάνη, που δε βρήκε στόχο.

Στο 61' από κεφαλιά του Βουτσιά η μπάλα πέρασε άουτ και ίδια κατάληξη είχε σουτ του Βασίλη Παπαδόπουλο δέκα λεπτά αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόλονι παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα και στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» έκατσαν οι συνεργάτες του, Χοακίν Πρέτο και Νίκος Κολομπούρδας.

Το ματς παρακολούθησε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, παρέα με τον παλαίμαχο της ομάδας, Γιώργο Κωστίκο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουναρίδης, Βουτσάς, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Βαφέας, Τσουκαλίδης, Οκουμούσης, Καθάριος Π., Καρακατσάνης, Πετρίσεβιτς, Άντζεμαν.

Έπαιξαν και οι: Σίνης, Μάντζιος, Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης, Προβατίδης, Καθάριος Ν., Σαχινίδης, Αρμάντο, Σολομωνίδης, Σπάχης, Βλαχόπουλος.


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης Δ., Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Ρομπέρ, Πόποβιτς, Γιάννου, Παπάζογλου.

Έπαιξαν και οι: Μελίσσας, Κωνσταντινίδης Π., Πολύζος, Δεμιρτζόγλου, Κωστικίδης, Παπαδόπουλος Β..

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: