Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βρει κεφάλαια για να ορθοποδήσει και ο Ζήσης Βρύζας με τους συνεργάτες του έχουν στοχεύσει σε τρεις άξονες για να πετύχουν αρχικά τον στόχο της ανεύρεσης των 5 εκ. ευρώ μέχρι και το καλοκαίρι.
Τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και εχθές στη προσπάθεια που κάνει για να βρει επιχειρηματίες με σεβαστή οικονομική επιφάνεια για να τους βάλει στη ΠΑΕ. Ο ίδιος, αλλά και τα αδέρφια Σαχπατζίδη, είναι αυτοί που έχουν πάρει το βάρος των επαφών και παρότι τα μηνύματα που λαμβάνουν συνήθως είναι απαισιόδοξα, υπάρχουν τρεις – τέσσερις περιπτώσεις ανθρώπων που δεν είναι αρνητικοί στο να στελεχώσουν τη διοίκηση.
Η τακτική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη απέναντί τους, αφού ουσιαστικά δεν τους ζητά να βάλουν άμεσα χρήματα και να καλύψουν τις απώλειες, αλλά να μπούνε και να βοηθήσουν με τις γνώσεις και τις γνωριμίες τους.
Σύντομα θα φανεί αν κάποιοι θα μπούνε, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μη παίρνουν θέση για τα αποτελέσματα των επαφών.
Το δεύτερο μέτωπο, αφορά το εμπορικό τμήμα, εκεί όπου σύντομα θα προσληφθεί ο εμπορικός διευθυντής και θα ολοκληρώσει αυτός τη συμφωνία με την Umbro. Στο εμπορικό τμήμα αναμένεται να γίνει μία μικρή επένδυση για να αναπτυχθεί, έτσι ώστε να μπορέσει η ΠΑΕ να έχει πραγματικά οφέλη από αυτό.
Το τρίτο κομμάτι, αφορά την οργάνωση της ΠΑΕ και την διαφάνεια, αφού άπαντες αντιλαμβάνονται πλέον μέσα στον ΠΑΟΚ πως η εποχή που ο κόσμος έδινε χωρίς να έχεις πολλές απαιτήσεις πέρασε και για να υποστηριχτεί η προσπάθεια από το κοινό της ομάδας, θα πρέπει η εικόνα της να βελτιωθεί πολύ σε όλους τους οργανωτικούς τομείς.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: