Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Γιατί δεν μιλάει ο Ζαγοράκης;

Από "εθνάρχης" του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετατράπηκε μέσα σε μια μέρα σε αποδιοπομπαίος τράγος. Μήπως, όμως, χρωστάει μια απάντηση προς τον κόσμο του Δικέφαλου;
Γιατί δεν μιλάει ο Ζαγοράκης;
Η επιστροφή του στην Τούμπα το 2004 έγινε μέσα σε δάφνες και αποθέωση. Για ολόκληρο το λαό του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ο εκφραστής των ονείρων, ο άνθρωπος που θα συσπείρωνε τον σύλλογο και θα τον οδηγούσε με ασφάλεια σε ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον.
Σχεδόν 8 χρόνια μετά, η γεύση που έχει μείνει στον ουρανίσκο των φίλων του δικεφάλου του Βορρά μόνο γλυκιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Ο Ζαγοράκης εδώ και λίγο καιρό αποτελεί παρελθόν, όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο. Η άλλοτε εμβληματική μορφή της ομάδας, που ανέλαβε να νοικοκυρέψει το μαγαζί, κατηγορείται ότι άφησε πίσω του καμένη γη κι ότι φεύγοντας πήρε και τα …ρέστα!
Πολύ χοντρά τα όσα άφησαν ξεκάθαρα να εννοηθούν για τον Ζαγοράκη οι νυν διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Έκαναν λόγο για ένα τεράστιο άνοιγμα έμεινε πίσω. Για μια μεγάλη μαύρη τρύπα στο ταμείο του Δικεφάλου, που δημιουργήθηκε λόγω της κακής διαχείρισης και των λάθος προϋπολογισμών του παλαίμαχου άσου.
Και σαν να μην έφτανε αυτό μιλούν και για ένα συνολικό ποσό ύψους περίπου 350.000 ευρώ που ξοδεύτηκαν από τον "Τεό". Όπως τόνισαν μάλιστα μέρος αυτών των χρημάτων (περίπου 120.000 ευρώ) ο Ζαγοράκης τα πήρε φεύγοντας!
Εμείς προφανώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς γινόταν στα ταμεία του ΠΑΟΚ επί ημερών Ζαγοράκη, όμως αναρωτιόμαστε: Δεν οφείλει ο ίδιος να βγει και απαντήσει στις ανοιχτές κατηγορίες προς το πρόσωπό του;
Διότι ίσως κάποιοι να χαρακτηρίσουν την στάση του ως "ένοχη σιωπή"...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: