Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μόνο "ευχαριστώ" δεν τους είπαν για τον "εκβιασμό"...!!

Υποτιμητική" χαρακτήρισε ο Μώραλης τη συμφωνία της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ, "αντιδεοντολογική" την είπε ο Σπανός, αλλά οι ομάδες τώρα κατάλαβαν τι σημαίνει ποδοσφαιρικό... ΔΝΤ!
Μόνο "ευχαριστώ" δεν τους είπαν για τον "εκβιασμό"...
Tο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που συνεδρίασε την Τρίτη 6/3, έκανε λοιπόν δεκτή με... βαριά καρδιά την πρόταση χορηγίας του ΟΠΑΠ για 5,5 εκατ. ευρώ στην τρέχουσα περίοδο και 8,5 εκατ. ευρώ στην επόμενη. Kι αν ήθελαν, ας έκαναν κι αλλιώς...
Τα μέλη του συνεταιρισμού ήταν δυσαρεστημένα από την πρόταση, άσκησαν κριτική στην πολιτεία και τον ΟΠΑΠ μιλώντας για "εκβιασμό", για "υποτιμητική πρόταση" και "αντιδεοντολογική πρακτική", αλλά ελλείψει άλλης λύσης και λόγω ανάγκης για χρήματα, συμφώνησαν στο τέλος.
Εν ολίγοις, το μεγαλύτερο ποσό, περίπου 4,5 εκατ. ευρώ, θα καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες της Λίγκας, όπως τα πρωταθλήματα υποδομών, η μισθοδοσία, οι αποζημιώσεις των διαιτητών και οι μισθοί των μελών της ΚΕΔ.
Όσον αφορά στο τι θα μπει στο... σακούλι; Υπολογίζεται, λοιπόν, ότι σε κάθε ομάδα θα φτάσουν λιγότερα από 100 χιλιάδες ευρώ (!!), ποσό που δεν έχει καμία σχέση με τα μεγαλεία (πέρυσι η χορηγία ήταν 17 εκατ. ευρώ) των προηγούμενων ετών...
Στη Σούπερ Λίγκα, παρά το ανάθεμα που ρίχνουν στην Πολιτεία και στον ΟΠΑΠ, γνωρίζουν ότι η στάση του άλλαξε έπειτα από τα γεγονότα που έγιναν πέρυσι στο ντέρμπι αιωνίων στο "Καραϊσκάκη" και τις περίφημες "ρήτρες βίας", τα σοβαρά έκτροπα στον τελικό Κυπέλλου και στη συνέχεια λόγω της υπόθεσης των στημένων αγώνων.
Μάζευε, λοιπόν, και ας είναι ρώγες, είπαν στη Λίγκα...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: