Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Επιχείρηση Καραϊσκάκη

Το κεφάλαιο Ολυμπιακός ανοίγει από σήμερα για τους παίκτες του Άρη και τον Μασάδο, την στιγμή που η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες να γίνουν πληρωμές ίσως και μέσα στην εβδομάδα.
Επιχείρηση Καραϊσκάκη
Τα ...κεφάλια μέσα από σήμερα στο Ρύσιο. Η αποχή και η αναταραχή που προκάλεσε έληξε με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη που επιστρέφουν την Τετάρτη το πρωί στις προπονήσεις, βάζοντας ένα τέλος σε ένα θέμα που πήρε διαστάσεις και είχε περιπετειώδες τέλος.
Οι παίκτες του Άρη έδειξαν ότι έχουν συναίσθηση των κρίσιμων καταστάσεων και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας σε όλες τις ΠΑΕ και αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να τραβήξουν το σκοινί και να χάσουν την δυνατότητα να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Πλέον το μπαλάκι έχει περάσει στα χέρια της διοίκησης που καταβάλλει προσπάθειες, αν είναι δυνατό, να δοθούν τα πρώτα χρήματα από την συμφωνία με τον χρηματοπιστωτικό όμιλο του εξωτερικού, ακόμη και αυτή την εβδομάδα και πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Διαβεβαιώνουν πάντως, ότι σίγουρα κάτι τέτοιο θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Μόλις συμβεί αυτό, οι ποδοσφαιριστές θα βάλουν και τις υπογραφές τους στα έγγραφα των διακανονισμών που τους έχουν προταθεί ώστε η ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Εκείνος που δέχθηκε με μεγαλύτερη ικανοποίηση την λήξη της αποχής ήταν ασφαλώς ο Μανουέλ Μασάδο, που θα αρχίσει, έστω και με καθυστέρηση να δουλεύει πάνω στο πλάνο που έχει ετοιμάσει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Πηγή allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: