Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έπρεπε να το «σκάψει» ο Φαν Πέρσι;

Έπρεπε να το «σκάψει» ο Φαν Πέρσι; (video)
Όποιος είναι έξω απ’ το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.

Ενίοτε (νομίζει ότι) ξέρει και περισσότερη μπάλα.

Από την ώρα, λοιπόν, που ο Ρόμπι Φαν Πέρσι έχασε την τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν, το τριπάκι που δημιουργήθηκε ήταν αναπόφευκτο:

«Έπρεπε ή όχι να τη… σκάψει»;

Την πρώτη εκδοχή επέλεξε ο Ολλανδός. Πράγμα όχι περίεργο αν σκεφτείς ότι το έκανε εκείνος. «Νομίζω ότι θα επιχειρούσα ξανά το ίδιο. Δεν γινόταν να περάσω την μπάλα από τα δεξιά ή από τα αριστερά γιατί ήταν πεσμένος. Νιώθω ότι σωστά προσπάθησα να την περάσω από πάνω του», ανέφερε.

Την επιλογή «σκάψιμο», όμως, υπερασπίστηκε και ο Αρσέν Βενγκέρ. Εξήγησε μάλιστα ότι λόγω… μαγκιάς Αμπιάτι και μόνο δεν έπιασε. «Θέλησε να εξαπατήσει τον τερματοφύλακα. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Αμπιάτι, σηκώθηκε πολύ γρήγορα, σχεδόν σε κλάσμα δευτερολέπτου. Οι παίκτες πρέπει να παίρνουν αποφάσεις πολύ γρήγορα. Αν το έβαζε θα ήταν σπουδαίο, αλλά τώρα είναι κατόρθωμα του γκολκίπερ», εξήγησε.

Παικτάρα ο Ολλανδός, respect ο Αλσατός. Αλλά βλέποντας ξανά τη φάση μπορείς κι εσύ να το φωνάξεις: «Τι τσιμπήματα, τσαλίμια και… καλλιτεχνίες, μωρέ; Τράβα το με όλο σου το είναι να του ξετινάξεις το μπακλαβωτό»!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: