Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Περίπατος πριν τον τελικό!!

Περίπατος πριν τον τελικό
Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με σκορ 96-56 το Μαρούσι στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του Αγίου Θωμά και έδειξε απόλυτα έτοιμος για τον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Βουγιούκας (11 π) που έδειξε ότι είναι απόλυτα έτοιμος και Νικ Καλάθης (13 π).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήθελαν από την αρχή να «καθαρίσουν την μπουγάδα» και να μην έχουν… απρόοπτα εν όψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με καλή αμυντική λειτουργία και τροφοδότηση των ψηλών – κυρίως του Μάριτς στα πρώτα λεπτά του αγώνα – πήραν από την αρχή το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και άρχιζαν σιγά-σιγά να «χτίζουν» μία διαφορά.

Το Μαρούσι των… χιλίων προβλημάτων δεν είχε πολλές αντιστάσεις. Βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω με 53-31 και τα περιθώρια ανάκαμψης ήταν λίγα με δεδομένο ότι διαθέτει ένα περιορισμένο ρόστερ. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αγραβανής που σημείωσε 15 πόντους.

Από την πλευρά του τριφυλλιού, το σημαντικότερο ήταν ότι ο Βουγιούκας έδειξε να είναι απόλυτα έτοιμος. Πάταγε καλά, πέτυχε 11 πόντους και φάνηκε ότι ο Ομπράντοβιτς μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον τελικό.

Το τελικό 96-56 έδειξε ότι οι «πράσινοι» είναι απόλυτα έτοιμοι και το βασικότερο γι’ αυτούς υγιείς εν όψει Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 11-26, 31-53, 42-70, 56-96

Μαρούσι: Σακελλαρίου 5, Δεμερτζής 7, Νικολαΐδης 6, Ακεψιμαΐδης 7, Αντωνόπουλος, Κανονίδης 7, Τζότζος 4, Γιάννης, Αλεξίου, Καλογιαννίδης 5, Αγραβάνης 15

Παναθηναϊκός: Μάριτς 9, Λόγκαν 7, Σάτο 6, Καλάθης 9, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 8, Βουγιούκας 11, Ν. Καλάθης 13, Κυρίτσης 6, Σμιθ 3, Καϊμακόγλου 8, Γιασικεβίτσιους 12

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: