Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έτοιμοι για μάχη!!

Έτοιμοι για μάχη
Αποφασισμένος να μην επιτρέψει τις χαμηλές θερμοκρασίες ή τον κακό αγωνιστικό χώρο να τον «φρενάρουν», ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Χάρκοβο και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του περιπέτεια θέτοντας από αύριο τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League απέναντι στη Μέταλιστ. Ο… μυστικοπαθής Βαλβέρδε, οι συνθήκες στο Χάρκοβο, τα πλάνα των αντιπάλων και οι εκτιμήσεις για γεμάτο γήπεδο.

Κλειστά χαρτιά από Βαλβέρδε

Με την… απορία άφησε τους πάντες ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ούτε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Europa League με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο (Πέμπτη, 20:00) αποκάλυψε τα πλάνα του.

«Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα», αρκέστηκε να πει στη συνέντευξη Τύπου, αλλά στην προπόνηση που ακολούθησε κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ανακατεύοντας την τράπουλα. Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν για το βασικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πως ο Ιβάν Μαρκάνο θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χοσέ Χολέμπας θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Χολέμπας, Μακούν ή Ορμπάιθ, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Το θετικό είναι πως η προπόνηση έγινε σε καλές συνθήκες, με θερμοκρασία 3 βαθμούς υπό το μηδέν, ενώ την ώρα του αγώνα οι προγνώσεις κάνουν λόγο για θερμοκρασία που δεν θα πέσει κάτω από τους 8-9 βαθμούς υπό το μηδέν.



Με κλασικό σχήμα

Η Μέταλιστ αναμένεται να παραταχθεί με το αγαπημένο της 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκοριάνοφ, στην άμυνα οι Βιγιάγκρα, Σενίτσνικ, Γκεγέ και Τορσιλιέρι, αμυντικά χαφ θα είναι οι Τόρες και Ξαβιέρ, μπροστά τους από δεξιά προς τα αριστερά θα κινούνται οι Μπλάνκο, Σόσα και Τάισον, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κριστάλντο.

Οι Ουκρανοί περιμένουν πολύ κόσμο στο χωρητικότητας 38.000 θεατών γήπεδο. Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις τους μιλούν για περισσότερους από 30.000, πιθανώς ακόμη και 35.000 φίλους τους στις κερκίδες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: