Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Εξέθεσαν τον προπονητή τους

Η διήμερη αποχή των παικτών του Άρη και τελικά η συμφωνία για διακανονισμούς ήρθε μάλλον να αναδείξει για άλλη μια φορά ένα ζήτημα επικοινωνίας στους κίτρινους. Γράφει ο Αλέξης Τσαρούχας.
Εξέθεσαν τον προπονητή τους
Την Παρασκευή, πριν από το ματς, ο Γιάννης Κόντης βρέθηκε στην προπόνηση και ζήτησε «λίγη ακόμη υπομονή», επαναλαμβάνοντας την αισιοδοξία του για την εισροή χρημάτων από τη συμφωνία με την οποία, ο ίδιος και τα άλλα στελέχη της ΠΑΕ, εξασφάλισαν παράταση θητείας κατά ένα έτος και ανάληψη του μάνατζμεντ της εταιρίας.

Την Κυριακή, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο ρεπό τους και συζήτησαν για τα οικονομικά προβλήματα, αποφασίζοντας τη διήμερη αποχή που ανακοίνωσαν τη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα έως το βράδυ, ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών πέρασε από τα γραφεία και συζήτησε με Αθανασιάδη και Κόντη, ακούγοντας προτάσεις για διακανονισμούς και μια γενικότερη αποτίμηση της οικονομικής κατάστασης.

Την επομένη, σήμερα Τρίτη δηλαδή, αυτές οι ίδιες οι προτάσεις ήταν συνολικά αποδεκτές. Γι αυτό και εκδόθηκε η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν οι παίκτες εισέπραξαν χρήματα σήμερα ή αποφάσισαν να κλείσουν το θέμα περιμένοντας την εκπλήρωση του προγραμματισμού που τους δόθηκε από τη διοίκηση.

Αφού δεν συνέτρεχε πια ο λόγος της αποχής, όμως και η προπόνηση δεν έγινε γιατί… είχε περάσει η προγραμματισμένη ώρα, λες και ο Άρης νοικιάζει γήπεδο και δεν έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις να προπονηθεί όποτε θελήσει, τον μόνο που εξέθεσαν οι παίκτες με την επιλογή αυτή ήταν ο προπονητής τους.

Μόλις χθες το βράδυ, ο Μανουέλ Μασάδο, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο novasports 2, έβαζε και τον εαυτό του στο κάδρο λέγοντας «οι παίκτες κατάλαβαν ότι σε ένα πρόβλημα πρέπει να είμαστε μέρος της λύσης», επισημαίνοντας: «Σήμερα (βράδυ Δευτέρας) ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Έχουν προκύψει συγκεκριμένα προβλήματα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά, επειδή δεν θέλω να ανακατεύομαι σε ζητήματα που δεν με αφορούν. Είναι σεβαστή η άποψη των ποδοσφαιριστών, ενώ μίλησα και με τη διοίκηση και καταλαβαίνω ότι καταβάλλει προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα. Αυτή η 'σύγκρουση συμφερόντων', για να το θέσω έτσι, με έφερε σε δύσκολη θέση σήμερα, γιατί δεν μπόρεσα να δουλέψω με τους παίκτες μου. Ευτυχώς όμως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ελπίζω ότι από αύριο (πρωί Τρίτης δηλαδή) θα δουλέψουμε κανονικά. Παρότι η εβδομάδα θα είναι πιο σύντομη για μας, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο ματς». Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: