Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Άλεξ: «Δεν σεβάστηκε τον Λάμπαρντ»

Άλεξ: «Δεν σεβάστηκε τον Λάμπαρντ»
Την ευθύνη στον Αντρέ Βίλας-Μπόας έριξε ο Άλεξ για την κατάσταση στην οποία έφτασαν οι σχέσεις στα αποδυτήρια της Τσέλσι. Για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του Φρανκ Λάμπαρντ έκανε λόγο ο πρώην άσος των Λονδρέζων και χαρακτήρισε λάθος τις επιλογές του πρώην τεχνικού του.

Οι σχέσεις του Βίλας-Μπόας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές ήταν σε οριακό σημείο, κάτι που ήταν κοινό μυστικό στο δυτικό Λονδίνο.

«Ο Αντρέ δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ. Είναι κλειστός χαρακτήρας», τόνισε για τον Βίλας-Μπόας ο Άλεξ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόντρα των αποδυτηρίων: «Άκουσα μερικά σχόλια για το τι έγινε. Πιστεύω ότι ο Λάμπαρντ άξιζε περισσότερο σεβασμό. Είναι αλήθεια ότι ο κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά δεν είναι πρόβλημα εάν καθίσει και στον πάγκο. Αλλά εδώ είχαμε κάτι διαφορετικό. Ο Φρανκ είναι περισσότερο από 10 χρόνια στο σύλλογο και άξιζε να του μιλήσει ο Βίλας-Μπόας».

Ο Άλεξ χαρακτήρισε «λογικό» το άγχος που υπάρχει, τονίζοντας –όμως- ότι αυτό επηρεάζει τους προπονητές και όχι τους παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι ο Άλεξ αποχώρησε τον Ιανουάριο από την Τσέλσι και αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: