Σάββατο 12 Μαΐου 2012

''Aυτοκράτορας με 100 κιλά... καρύδια'' (ΦΩΤΟ)

Με την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκα πανηγυρίζουν τα “ερυθρόλευκα” Media μετά τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της Πόλης.
''Aυτοκράτορας με 100 κιλά... καρύδια'' (ΦΩΤΟ)
Μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν 100 κιλά... καρύδια. Καλά δεν το έγραψαν έτσι αλλά χρησιμοποίησαν τη λέξη που λέει και ο ελληνικός λαός για να αποδώσει όταν κάποιος έχει κότσια.
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα “ερυθρόλευκα” sites:
Katimagiko.gr
Αυτοκράτορας στην Πόλη
O Ολυμπιακός με καταπληκτική εμφάνιση και μπροστά σε 3.000 αφιονισμένους οπαδούς του ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 68-64 και προκρίθηκε πανάξια στον τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης!
Redplanet.gr
Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό!
Ο Ολυμπιακός νίκησε πανάξια την Μπαρτσελόνα με 68-64, ελέγχοντας το ματς από την αρχή έως το τέλος και την Κυριακή (13/11) θα διεκδικήσει στον τελικό το Πρωτάθλημα Ευρώπης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. "Καρυδάτος" ηγέτης ο Σπανούλης.
Gavros.gr
100 κιλά αρχίδια!!!
Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας με σκορ 68-64 και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν μεγάλα καρύδια, ψυχή και τσαμπουκά Πειραιώτικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: