Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ενρίκε: «Arrivederci Ρόμα»

Ενρίκε: «Arrivederci Ρόμα»
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρόμα εξήγησε ο Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως νιώθει κουρασμένος, ύστερα από μία σεζόν που έδωσε το 100% στον πάγκο των Ρωμαίων. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν σκοπεύει να βρεθεί σε κάποια ομάδα το επόμενο διάστημα.

«Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, κάποιοι από τους φίλους της ομάδας δε με κατάλαβαν , νιώθω πολύ κουρασμένος. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη χαρά για μένα που βρέθηκα σε αυτήν την ομάδα και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Φεύγω γιατί είμαι κουρασμένος, έχω δώσει το 100% μου αυτή τη σεζόν. Σίγουρα δεν θα βρίσκομαι σε κάποια ομάδα του χρόνου.

Έδωσα όλη την ενέργεια μου σε αυτήν την ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε, κατά τη δική μου άποψη δεν ήταν τόσο απαίσια χρονιά. Η ομάδα έχει βελτιωθεί λόγω της πολύ σκληρής δουλειάς. Μία μερίδα οπαδών δεν με κατάλαβε, εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής απέναντί τους
», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού, για να συμπληρώσει.

«Φυσικά έκανα λάθη. Ως προπονητής προσπάθησα να κάνω εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, προετοιμάζοντας τους για τα παιχνίδια. Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να βελτιώσουμε και απογοητευόμουν όταν δεν τα καταφέρναμε.

Εύχομαι στη Ρόμα καλή επιτυχία. Δεν παραπονιέμαι και αν έκανα κάποια λάθη, ζητώ συγγνώμη
», πρόσθεσε.

Η Ρόμα θα πάει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος από την έβδομη θέση, έχοντας συνολικά 15 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και 14 ήττες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: