Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Παράταση μέχρι την Τετάρτη!!

Άδικα περίμεναν οι άνθρωποι του Φορέα να εμφανιστεί κάποια έγγραφη πρόταση για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Παρά το γεγονός ότι η προθεσμία εξέπνεε σήμερα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έμειναν με άδεια χέρια κάτι που αναγκάζει το διοικητικό συμβούλιο του Φορέα να παρατείνει την προθεσμία.
Παράταση μέχρι την Τετάρτη
Όπως είναι φυσικό η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης δε μπορεί αν οριστεί τη Δευτέρα (14.05) με τις πρώτες σκέψεις να επικεντρώνουν στην επομένη της νέας προθεσμίας που δόθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ:
"Παράταση πρόσκλησης κατάθεσης έγγραφων προτάσεων
Στις 7/5/2012, το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ παρέδωσε έγγραφη επιστολή-πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδη, τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Κόντη, τους κ.κ. Στεφανίδη και Φουρλίγκα καθώς και τον κ. Δεσύπρη ώστε να καταθέσουν έγγραφες προτάσεις επί των θεμάτων που συζητήθηκαν στην έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ (οικονομικά, διοικητικά, οργανωτικά). Κάλεσε δε οποιονδήποτε επιθυμεί να καταθέσει σχετική πρόταση να το κάνει εγγράφως μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου, προς στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ώστε αυτή να παρουσιαστεί και να αναλυθεί στην επερχόμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Μέχρι σήμερα, Παρασκευή 11/5/2012 και ώρα 21:00, ουδείς ανταποκρίθηκε εγγράφως στην ως άνω ανακοίνωση – πρόσκληση.
Κατόπιν τούτου, η προηγούμενη προθεσμία κατάθεσης προτάσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη 16-05-2012 και ώρα 20:00. Η νέα ημερομηνία σύγκλησης και συνέχισης της Γ.Σ. θα ανακοινωθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.
Θεσσαλονίκη, 11-5-2012
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου"
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: