Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Να γράψουμε ιστορία»!!

«Να γράψουμε ιστορία»!
Οι παίκτες της Ρεάλ μπορεί να έχουν κατακτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες το ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο οι φιλοδοξίες τους δεν σταματάνε εκεί, σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός και οι συμπαίκτες του, θέλουν να φτάσουν τους εκατό βαθμούς, κάτι που αν γίνει θα αποτελέσει την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία της Primera Division.

«Αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Μαγιόρκα, τότε θα φτάσουμε τους εκατό βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα μείνουμε στην ιστορία. Ωστόσο, αυτό δεν αναμένεται να είναι εύκολο, αφού και οι αντίπαλοί μας θέλουν να πάρουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους», τόνισε ο Ράμος.

Παράλληλα, ο Ισπανός αμυντικός μίλησε και για τους πανηγυρισμούς στην πλατεία Θιμπέλες, μετά και την μαθηματική κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, πριν από λίγο καιρό:«Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και θα μου μείνουν αξέχαστες. Ήταν μία χρονιά στην οποία δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να τα καταφέρουμε. Επίσης, είναι μεγάλη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει σε αυτή την πλατεία».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: