Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στα πλέι-οφ μια ομάδα θυμίζει έντονα ΠΑΣΟΚ!!

Στα πλέι-οφ μια ομάδα θυμίζει έντονα ΠΑΣΟΚ!
Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρωτιά στα πλέι οφ.

Σχολίαζει ο Γιώργος Χελάκης.

Η αγωνιστική του συμπεριφορά είναι απογοητευτική. Ομάδα κουρασμένη, μπαϊλντισμένη. Λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα.

Κάτι σαν τον Βενιζέλο δηλαδή.

Μεγαλοστομίες, βερμπαλισμοί, επίδειξη ρητορικής δεινότητας αλλά μηδενικό πολιτικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός έρχεται φουριόζος και… απαιτητικός στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου αλλά μόλις φτάνει εκεί παραδίδει μπάλα και πνεύμα. Δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση. Οι παίκτες του κάνουν τα απαραίτητα αλλά δυσκολεύονται στο κάτι παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ άφησε την πρωτοβουλία στους «πράσινους», πρόσεξε τα νώτα του και χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Το υπέρ του σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις αν ο Καρνέζης δεν έδειχνε τα σπουδαία αντανακλαστικά του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα αλλά δεν φτιάχνει ομάδα ικανή να κερδίσει μια παρτίδα. Σκόρπισε το απόλυτο πλεονέκτημα των +4 βαθμών και τώρα καρδιοχτυπά. Δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ θεωρώ ότι τον καθιστούν φαβορί. Θα χρειαστεί όμως να μπει στην περιοχή των αντιπάλων του (ΠΑΟΚ - ΑΕΚ) και να σκοράρει…

Η ΑΕΚ του ευρεσιτέχνη Κωστένογλου παραδόθηκε στον Ατρόμητο που θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μήτρογλου όμως ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Τουναντίον ο αγέραστος Λυμπερόπουλος τίναξε δύο φορές τα δίχτυα του Ντίμι και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ. Κάποιοι συνάδελφοι έδιναν εύσημα στον Κωστένογλου για τις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο. Για τις ευρεσιτεχνίες του πρώτου ημιχρόνου, κουβέντα…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: