Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αθανασιάδης: «Εξαρτάται από εμάς»

Αθανασιάδης: «Εξαρτάται από εμάς»
Από τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ εξαρτάται το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε πως διαφορές δεν υπάρχουν, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση στα πλέι οφ αλλά το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συνέχεια. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Σ' ότι αφορά τα στοιχεία που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να επαναλάβει την επιτυχία της κανονικής περιόδου όταν και είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαζόμαστε δυνατοί σε κάθε παιχνίδι. Μέσα στον Ατρόμητο είχαμε την υπεροχή, κερδίζαμε αλλά μια άτυχη στιγμή μας έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και παρά την κούραση να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πετύχουμε το στόχο μας».

Τέλος, για το αν ο αυριανός αγώνας αναμένεται να είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους τόνισε: «Δεν πιστεύω να είναι πάρα πολύ διαφορετικό. Σε τρεις μέρες αγωνίζονται πάλι δυο ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν και την Πέμπτη, δεν πιστεύω να έχει μεγάλη διαφορά. Απλά .... εξαρτάται από εμάς, να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως και στον αγώνα της Τούμπας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: