Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Βουλιάζει» η Σαν Μαρτίν!!

«Βαριά» εντός έδρας ήττα με 4-1 γνώρισε η Σαν Μαρτίν από την Άρσεναλ Σαραντί και παρέμεινε στη ζώνη υποβιβασμού του αργεντίνικου πρωταθλήματος, πέντε αγωνιστικές πριν από τη λήξη.
Ο σύλλογος του Σαν Χουάν άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Clausura με κεκλεισμένο των θυρών εντός έδρας παιχνίδι. Παράλληλα ο προπονητής, Φακούντο Σάβα, γνώρισε την πρώτη του ήττα.
Άλλωστε η Άρσεναλ παρουσιάστηκε αποφασισμένη και με τους τρεις βαθμούς «ανέβηκε» στους 25. Πλέον ισοβαθμεί με την Μπόκα Τζούνιορς στην κορυφή της Clausura.
Μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Εμίλιο Ζελάγια άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Πάντως ο Κρίσταν Γκραμπίνσκι έπρεπε να αποβληθεί στην ίδια φάση, αλλά απλά αντικαταστάθηκε στο δωδέκατο λεπτό από τον Ντιέγκο Σόσα.
Στο 17ο λεπτό, ο Νταμιέν Πέρεζ διαμόρφωσε το 2-0, ενώ ο Νικολάς Αγκουίρε σημείωσε το 3-0 στο έβδομο λεπτό του δεύτερο ημιχρόνου. Ακολούθησε, ένα λεπτό αργότερα, η μείωση του Σεμπαστιάν Πένκο σε 3-1. Εν τέλει, ο Κολομβιανός Κάρλος Καρμπονέρο έφερε το σκορ στο 4-1, στο 58ο λεπτό.
Έτσι η Σαν Μαρτίν έμεινε στην 17η θέση της τριετής κατάταξης, στην οποία προωθήθηκε με προγενέστερο σερί νικών. Από την άλλη, η Άρσεναλ έχει απομακρυνθεί από την «καυτή» ζώνη και ασχολείται αποκλειστικά με τη βαθμολογία της Clausura.
Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν: Πόκρινιτς, Γκραμπίνσκι (12' Σόσα), Σααβέδρα, Λάντα, Άλβαρεζ, Βάγκνερ (46' Καρούσκα), Μπογκάδο, Καντέρο, Γκαρσία (64' Γκραφ), Πένκο, Καπράρι.
Άρσεναλ Σαραντί: Καμπεστρίνι, Πέρεζ, Λόπεζ, Μπουρντίσο, Νέρβο, Ορτίζ, Αγκουίρε (64' Κάφα), Καρμπονέρο, Μαρκόνε, Ζελάγια (74' Γκονζάλεζ), Μουζικάτο (61' Κόρντομπα).

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: