Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής στους Νέους ο Παναθηναϊκός!!

Πρωταθλητής στους Νέους ο Παναθηναϊκός!
Τα… «πιτσιρίκια» του Παναθηναϊκού δείχνουν πως το μέλλον του συλλόγου θα είναι λαμπρό, κατακτώντας τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των Νέων!

Οι «πράσινοι», μπροστά σε περίπου 2.000 οπαδούς τους στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας επικράτησαν 3-1 του ΠΑΟΚ και στο φινάλε της αναμέτρησης το «Απόστολος Νικολαΐδης» θύμισε στιγμές του ένδοξου παρελθόντος της ομάδας!

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα προηγήθηκε με το γκολ του Χάρη Μαυρία στο 29ο λεπτό, ωστόσο, ο Λαμπάκης στο 37’ ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τον τίτλο να του γλιστρήσει από τα χέρια και πρώτα με τον Σταματάκη κι έπειτα με τον Δώνη στο 68ο και το 74ο λεπτό αντίστοιχα, διαμορφώθηκε το τελικό 3-1!

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης έκαναν την εμφάνισή τους και οι σαμπάνιες από τους παίκτες του «τριφυλλιού» που πανηγύρισαν έξαλλα τη φετινή τους επιτυχία!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καπίνος, Καστράτι, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος, Δώνης, Μαυρίας, Μαραθιανός (65' Μουζακίτης), Σταματάκης (83' Κασαπάκης), Αποστολόπουλος (87' Σκούφος)

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος (65' Ανδριόπουλος), Παναγιωτούδης, Ταουσιάνης, Πέλκας, Κιοσέ (38' Κρίνιτσας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: