Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Μπορούσαμε πιο εύκολα"

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αν και ήθελε να έρθει με πιο εύκολο τρόπο, είναι ο Καζλάουσκας, ωστόσο για την διαιτησία δεν είπε τίποτα...
"Μπορούσαμε πιο εύκολα"
«Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Την Κυριακή (13/5) θα είμαστε στον τελικό. Αρχίσαμε άσχημα, δεν ελέγξαμε την ενέργειά μας. Είμαστε ταλαντούχα ομάδα, αλλά μόλις έναν χρόνο μαζί. Στην αρχή χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ, παίξαμε κακή άμυνα στο pick and roll. Διορθώσαμε την άμυνά μας κι επιστρέψαμε. Ήταν νευρική αναμέτρηση. Αν ο Τεόντοσιτς ευστοχούσε σε 1-2 βολές θα είχαμε βάλει πιο εύκολα τη νίκη στο τσεπάκι μας» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε σε σχετική ερώτηση:

«Είμαι χαρούμενος που έχουμε τον Κιριλένκο. Συζήτησα μαζί του πριν απ' το τζάμπολ και προσπάθησα να του πάρω την πίεση. Μόνο ο Τζόρνταν μπορούσε να νικήσει μόνο τους μία ομάδα. Ο Αντρέι είναι αστέρας, αλλά θα χρειαζόταν βοήθεια».
Όσο για τη σημασία της νίκης-πρόκρισης βάσει όλων όσα άλλαξαν απ' το 2011, εξήγησε: «Μόνο ο Σισκάουσκας κι ο Κριάπα είναι απ' την περσινή ομάδα. Είμαστε καινούρια ομάδα. Είναι αδύνατον να τα κάνεις όλα σωστά μέσα σε μία χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: