Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο «Τίγρης» μένει... ατάιστος!!

Ο Φαλκάο έσκισε τα δίχτυα, ωστόσο η Ατλέτικο... διώχνει τα «παιδιά» της! Ball Boys στο Βιθέντε Καλντερόν και ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος γράφει για το «έγκλημα» που είναι έτοιμοι να διαπράξουν οι «ροχιμπλάνκος».
Ο «Τίγρης» μένει... ατάιστος!
Ο Φαλκάο έστειλε τους «ροχιμπλάνκος» στους επτά ουρανούς και μέσα σε λίγους μήνες με τα γκολ του «ανάγκασε» τους οπαδούς της Ατλέτικο να... ξεχάσουν τον Αγουέρο! Ο Κολομβιανός ήταν όλα τα λεφτά σε Europa League και πρωτάθλημα αποδεικνύοντας πως η Πριμέρα δεν ήταν εμπόδιο ανυπέρβλητο για την κλάση του! Μπορεί τα 40 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι Μαδριλένοι να τους κρατούσαν σε αναμμένα κάρβουνα, μπορεί οι διαδοχικοί τραυματισμοί τους να τους είχαν... παγώσει, ωστόσο τα 23 τέρματα στο πρωτάθλημα, αλλά και η ηγετική εμφάνιση στο Εuropa League σκόρπισαν ευφορία στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ο «Τίγρης» έσκισε τα αντίπαλα δίχτυα, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο για αμφισβήτηση και έγινε ο ηγέτης των «ροχιμπλάνκος» ή μήπως όχι;
Ο ισχυρός άνδρας της Ατλέτικο, Άνχελ Χιλ φρόντισε με τις δηλώσεις του να... ξενερώσει τους οπαδούς τονίζοντας πως αν δεν έρθει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Φαλκάο θα πουληθεί, ενώ θα παραχωρηθούν και άλλοι παίκτες!! Και το ερώτημα είναι γιατί παίρνει έναν τίγρη αν δεν έχει να τον ταΐσεις, γιατί αποκτάς ferrari αν δεν έχεις να της βάλεις βενζίνη.
Δίχως αμφιβολία η Μάλαγα είναι το μεγάλο φαβορί για την τετράδα και η Ατλέτικο πιστεύει σε... θαύμα, ωστόσο πριν μπουν οι παίκτες της στο χορτάρι για το τελευταίο ματς αισθάνονται ξενερωμένοι και οι οπαδοί προδομένοι. Ο Φαλκάο ξέρει πως Σίτι ή Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνουν τα πάντα να τον αποκτήσουν, η αποκάλυψη, Αντριάν Λόπες κοστολογείται με 20εκατ. ευρώ και ο Ντιέγκο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Βόλφσμπουργκ. Σε αυτή την «τρελή» λίστα προστίθεται και το εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο Μιράντα-Γκοντίν και οι οπαδοί της Ατλέτικο αναρωτιούνται «Στο τέλος ποιος θα μείνει...;»

Γιατί λοιπόν η Ατλέτικο πουλά τα αστέρια της και δεν κρατά την ομάδα που της έδωσε μια τεράδια διάκριση; Ο λόγος δεν είναι άλλος από την καταστροφική οικονομική πολιτική των ηγετών της και το χρέος που έχει εκτοξευθεί στα 200 εκατ. ευρώ! Οι Μαδριλένοι μιμούνται την... τρόικα και την καταστροφική πολιτική της και αντί για υπομονή και βάσεις για μια ομάδα πρότυπο ετοιμάζουν ξεπούλημα για εύκολα έσοδα! Ο Κολομβιανός «τίγρης» ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αφού η Ατλέτικο δεν θα έχει χρήματα για... τροφή. Γιατί λοιπόν τον αγόρασε;
 

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: