Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο "Ζοτς" δεν σχολίασε τη διαιτησία!!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4 δεν σχολίασε τη διαιτησία και τόνισε πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δηλώνοντας περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του
Ο "Ζοτς" δεν σχολίασε τη διαιτησία
«Μιλήσαμε πολύ πριν από αυτό το Final 4. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε για να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Στατιστικά ήταν η καλύτερη ομάδα σχεδόν σε όλους τους τομείς φέτος στη διοργάνωση. Σήμερα κάναμε σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Ό,τι είχαμε προετοιμάσει, το κάναμε. Μειώσαμε πολύ τους αριθμούς της ΤΣΣΚΑ και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί έδειξαν χαρακτήρα.
Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη, αλλά και στην ομάδα του για όλη τη φετινή πορεία. Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο μας που είναι πάντα δίπλα μας.
Αναφορικά με την τελευταία φάση του αγώνα και το σχέδιο που υπήρχε, τόνισε: «Για μένα δεν έχει σημασία η τελευταία φάση. Είχαμε 39 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα για να νικήσουμε. Κάποιες φορές αυτό που σχεδιάζεις σου βγαίνει στο τέλος κι άλλες όχι. Αυτή τη φορά δεν καταφέραμε καν να σουτάρουμε».
Για το αν ένιωσε το ματς σαν τελικό, είπε: «Ναι, ήταν σαν τελικός. Το ματς ήταν πολύ σκληρό, σε κάθε κατοχή. Η ΤΣΣΚΑ χτίστηκε το καλοκαίρι για να πάρει την Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: