Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μπόλονι: «Κούραση και ένας αγώνας δύσκολος»

Μπόλονι: «Κούραση και ένας αγώνας δύσκολος»
Ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ ξεκινάει την Κυριακή το απόγευμα με τον ΠΑΟΚ να οδηγεί μέχρι στιγμής την κούρσα και να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λάζλο Μπόλονι, εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει κούραση στους παίκτες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το μικρό διάστημα που υπήρχε για να ξεκουραστεί η ομάδα.

Επιπλέον ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε και το γεγονός ότι το παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους» αποτελεί μία πολύ δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες προσωπικότητες.

Παράλληλα σχετικά με το τι θα ήθελε να κρατήσει από τη νίκη της Πέμπτης, είπε χαρακτηριστικά: «Το σκορ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Όλοι είμαστε λίγο κουρασμένοι, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε γι' αποφόρτιση είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στους δυο αγώνες και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι δύσκολο να είμαστε αύριο στο απόλυτο της φυσικής μας κατάστασης».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι δήλωσε:

«Ένας αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πάντα πολύ δύσκολος, πολύ ιδιαίτερος. Παρότι έχει υποπέσει σε λίγα λάθη στα τελευταία παιχνίδια παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος, μια δυνατή ομάδα με πολλές και μεγάλες προσωπικότητες, με πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Κατά συνέπεια, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: