Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Σκασμένος" και με τους διαιτητές ο Σάρας!!

Φοβερά παράπονα για τη διαιτησία είχε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι είναι και το πρώτο φάιναλ φορ που χάνει...
"Σκασμένος" και με τους διαιτητές ο Σάρας
«Είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Αναφέρομαι στους διαιτητές. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μη βρω τον μπελά μου. Έγιναν πράγματα εκτός μπάσκετ. Ήμασταν εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν έκατσε η μπίλια στο πράσινο» δήλωσε ο Λιθουανός και συνέχισε:
«Από την Κυριακή θα προετοιμαστούμε για τον τελικό. Υπάρχει το αίσθημα της περηφάνιας, θα πάμε για τη νίκη στον μικρό τελικό, αλλά όλα θα πρέπει να αποτελούν προετοιμασία για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Έχω κερδίσει πολλά. Είναι το πρώτο μου Final 4 που χάνω. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα».
Μεταξύ άλλων είπε ότι «είμαι πολύ περήφανος για το παιχνίδι που κάναμε και για τους συμπαίκτες μου. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά θεωρώ ότι κερδίσαμε σε πολλούς τομείς. Είχαμε καλό πλάνο, αλλά για λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε».
Όσο για την απόδοσή του; «Είχα ένα καλό παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στον Ομπράντοβιτς και τον Διαμαντίδη. Αυτό το σχέδιο που επέλεξε με βοήθησε. Ο προπονητής με έβαλε σε σημεία όπου μπορώ να αποδώσω.
Πραγματικά πρέπει να του αποδώσω τα εύσημα σχετικά με το σχέδιο που έκανε για το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει εκπροσωπήσει επάξια το σύλλογο και τη χώρα. Πλέον πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον τελικό με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: