Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Δώνης: «Πιο αποτελεσματικοί για να έρθει η νίκη»

Δώνης: «Πιο αποτελεσματικοί για να έρθει η νίκη»
Αποτελεσματικότητα προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, θέλει από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά: «Δεν περιμένω διαφορετικό παιχνίδι στο Περιστέρι. Περιμένω το ίδιο παιχνίδι με αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ, αλλά περιμένω να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, θα προσπαθήσουμε να είμαστε και πάλι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο να κάνουμε τις φάσεις μας τις ευκαιρίες μας και να είμαστε αποτελεσματικοί. Αυτό που μας έλειπε από τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν η αποτελεσματικότητα. Και στα τρία παιχνίδια που δώσαμε, παρότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δείξαμε ότι είμαστε ισάξιοι και στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε επειδή στην τελική προσπάθεια ή δεν είμαστε ήρεμοι ή δεν είμαστε στην καλή μας μέρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε την ίδια απόδοση, τον ίδιο ρυθμό, να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς και να διεκδικήσουμε στη συνέχεια περισσότερους πόντους για να μην είμαστε τουλάχιστον στην τελευταία θέση.

Όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, είναι λογικό να έχει και η αντίπαλη ομάδα ένα διάστημα δικό της. Εμείς παίξαμε 45 λεπτά και παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο μόνοι μας ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δεν απειληθήκαμε ποτέ και είχαμε πάρα πολλές φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα έχει και ο αντίπαλος την υπεροχή, αλλά εμείς αυτό που έχουμε δείξει και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ, ότι μπαίνουμε αρκετά νωθροί παρότι θα έπρεπε ξεκουραστούμε στο ημίχρονο και πληρώσαμε την αναποτελεσματικότητα μας στις στημένες φάσεις. Γιατί δεν λειτουργήσαμε καθόλου καλά και η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ εύκολα».

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχει να νικήσει από τις 24/3: «Ο καθένας το βλέπει από διαφορετική σκοπιά, γιατί κάποιος μπορεί να σου πει πως από τότε έχουμε χάσει μόλις δύο παιχνίδια. Και δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη γιατί οι αγώνες αυτοί δεν είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Είναι ο τελικός Κυπέλλου, δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, δύο με την ΑΕΚ ένα με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολα παιχνίδια αυτά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό κριτήριο για την ομάδα μας ότι δεν έχουμε γείρει τις λεπτομέρειες με το μέρος μας, αλλά ως εικόνα δείχνουμε καλύτερη ομάδα από τις άλλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: